Pirmo reizi vēsturē uz «airBaltic» klāja būs pieejams lejamais alus

Nacionālās aviokompānijas airBaltic klientiem turpmāk būs pieejams pašmāju alus - Rīgā brūvētais “Mežpils gaišais”, turklāt lidojumiem neierastā formātā – pirmo reizi tas tiks piedāvāts kā lejamais alus.

AS “Aldaris” valdes locekle Elīna Aščuka skaidro: “Lidojums ar nacionālo aviokompāniju un iespēja vienlaikus baudīt Rīgā darītu, svaigu lejamo alu, ir vēl viena lieta, ar ko mēs kā uzņēmums lepojamies. Prieks būt pirmajiem, kas paveikuši šādu vēsturisku projektu. Šajā procesā bija daudz jaunu un neierastu apstākļu, tāpēc vēlos pateikties mūsu tehniķiem, kuri spēja pielāgot KEGu pildīšanas sistēmu lidojuma apstākļiem, īstenojot arī visas drošības prasības, kas ir prioritāte uz klāja. Liels paldies airBaltic komandai, kas noticēja, iesaistījās un palīdzēja nonākt līdz šim īpašajam notikumam!”

Kopumā “Mežpils alus” pērn par 17% palielināja pārdošanas apmērus, salīdzinot ar 2021.gadu. Tas ļāvis zīmolam kļūt par vienu no patērētāju iecīnītākajiem produktiem. “Mežpils Gaišais” ir viens no vadošajiem produktiem viesmīlības tirdzniecības segmentā – aizvadītais mēnesis bijis labākais pēdējos trīs gados ne tikai šim alus veidam, bet viesmīlības sektora apjomiem kopumā. Šogad maijā, salīdzinot ar 2022.gada maiju, tā patēriņš vairāk nekā dubultojās. Arī veikalu ķēžu segmentā šī gada maijs salīdzinājumā ar 2022.gada maiju ir parādījis pozitīvu dinamiku un zīmols maijā kopumā ir audzis par 25%.

Sortimentu uz klāja papildinās arī “Mežpils Tradicionālais” – saskaņā ar starptautiskā tirgus izpētes uzņēmuma “Nielsen” datiem šis zīmols veikalu ķēžu tirdzniecības segmentā apjoma ziņā audzis visstraujāk – kopš ienākšanas tirgū 2018.gadā, katru gadu apjomi tikuši kāpināti vidēji par 61,5%. Savukārt vērtības ziņā šis produkts ieņem stabilu TOP3 starp visiem produktiem Latvijā. To apliecina arī divus gadus pēc kārtas saņemtais apbalvojums “Gada prece”, ko pasniedz Latvijas Tirgotāju asociācija. Šī balva tiek pasniegta populārākajām precēm, apkopojot datus par pārdošanas apmēriem.

“Prieks, ka spējam īstenot “Mežpils alus” vērtības – būt par līderiem un pirmajiem savā jomā. Esam pārliecināti, ka paplašinot airBaltic piedāvājumu ar saviem labākajiem Mežpils alus produktiem, spēsim gan iepriecināt mūsu klientus, gan ieinteresēt tūristus vairāk uzzināt par Latvijas alu un kultūru,” stāsta E. Aščuka.

Pilotprojekta laikā pakalpojums pieejams vienā airBaltic lidmašīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15559506sec.