Aviolaineru nākotne: sēdekļi, kas pielāgojas pasažieru izmēriem

Kāds britu dizaina uzņēmums izgudrojis jauna tipa lidmašīnu sēdvietas, kuras ļautu aviokompānijām noteikt biļetes cenu, ņemot vērā, cik daudz vietas aizņem konkrētais pasažieris.

Sēdekļus, kas prezentēti ar nosaukumu "The Morph", radījis Londonā bāzētais uzņēmums "Seymourpowell". Tos iespējams pielāgot, ņemot vērā, cik daudz vietas pasažieriem nepieciešams.

Kā liecina prezentācijas video, sēdekļi izgatavoti no viengabalaina auduma, kas pārvilkts izturīgam rāmim visas sēdekļu rindas garumā. Audumu iespīlē roku balsti, kā arī atdalošās detaļas to augšpusē, pēc šūpuļtīkla principa veidojot trīs atsevišķas sēdvietas.

Mīkstais audums ļauj katru sēdvietu viegli pielāgot pasažieru vajadzībām. Viņi var individuāli kontrolēt sēdekļa augstumu, dziļumu un, pats galvenais, platumu.

"The Morph" sēdekļi sniedz priekšrocību pasažieriem maksāt vien par tik daudz vietas, cik viņi aizņem. Lidmašīnas salonu šādi iespējams formēt, ņemot vērā pasažieru individuālās vajadzības un maksātspēju, daļēji dzēšot līdz šim striktās robežas starp salona klasēm.

""The Morph" ir īstais risinājums – tas ir standarta produkts, kas apmierina dažādu cilvēku atšķirīgās vajadzības," portālam TheVerge.com atzinis "Seymourpowell" pārstāvis Džeremijs Vaits.

Piemēram, šāda sēdvietu sistēma lieliski noderētu ceļojošām ģimenēm – vecāki jau iepriekš sev varētu rezervēt lielus vai vidējus sēdekļus, bet savām atvasēm atvēlēt maza izmēra sēdvietu. Turklāt, kā norāda "Seymourpowell", "The Morph" sēdvietas ir komfortablākas un labāk piemērojamas ķermeņa formai, tādējādi tās ir drošākas un mazina dažādus veselības riskus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48024511sec.