Īrijā darbu uzsācis luksus vilciens

Pirms aptuveni nedēļas Dublinā tika prezentēts Īrijas pirmais luksus vilciens – "The Belmond Grand Hibernian". Tas ir aprīkots ar diviem restorānvagoniem, 10 kupejām un 20 luksus kupejām, kas visas ir mēbelētas pēs pasaules augstākajiem standartiem. Līdz ar to Hibernian vilciens Īrijā ir sācis jaunu luksus līmeni.

Vien pirms pāris dienām vilciens ar 40 pasažieriem uzsāka savu pirmo, sešu dienu garo bruacienu, taču jau tagad par braucienu var dzirdēt tikai pozitīvas atsauksmes. "Brauciens ir kā ceļošana īru lauku mājā." raksta medijs "Irish Independent".

Kaut gan kompānija pati vēl nav paziņojusi oficiālās cenas par vienu braucienu, jau ir aprēķināts, ka sešu dienu brauciens šajā luksus vilcienā varētu izmaksāt pat vairākus tūkstošus eiro. Piemēŗam, divu dienu brauciens vien šajā vilcienā vienam cilvēkam izmaksā 3160 eiro.

Četru dienu ilgas tūres maksa sākas no 5420 eiro, bet sešu dienu atpūta var izmaksāt pat aptuveni 7722 eiro. Pats uzņēmums stāsta, ka viņi savus pakalpojumus mērķē tieši uz ASV. Lielbritānijas un Eiropas pasažieriem, taču jau tagad ceļojumam ar šo vilcienu ir pieteikušies vairāki simti īru.

Šis nav pirmais uzņēmuma luksus vilciens. Uzņēmumam pieder arī tādi vilcieni kā "Belmond Royal Scotsman" un "Venice Simplon – Orient – Express".  Lai padarītu "The Belmond Grand Hibernian" vilcienu tik krāšņu, kā tas ir, tika nolīgti 40 amatnieki, kas interjera dizainā vēlējās atviedot Dublinas Džordža laika arhitektūru. Taču amatnieki iedvesmojās un interjerā ielika arī daļu no valsts bagātās floras un faunas. Kopumā vilciens ir 252 metrus garš – tas ir garākais vilciens Īrijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43163204sec.