«FlixBus» atgriežas Baltijā

Starptautiskais pasažieru pārvadājumu sniedzējs un ceļošanas tehnoloģiju līderis FlixBus no 2.jūnija atsāk pasažieru pārvadājumu nodrošināšanu Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. No 10.jūnija FlixBus zaļais tīkls Baltijas valstu virzienā nodrošinās piecus starptautiskus maršrutus, kas savā starpā savienos Baltijas pilsētas, kā arī Varšavu un Berlīni. Kopumā šogad FlixBus plāno piedāvāt 16 regulārus maršrutus, kas savienos 13 Baltijas pilsētas ar kompānijas Eiropas pārvadājumu tīklu.

Pirmais maršruts, Nr. 1323, kas savienos Viļņu un Kauņu ar Varšavu un Berlīni, darbību uzsāka trešdien, 2.jūnijā. Biļešu pārdošana jau ir uzsākta vēl uz četriem maršrutiem, kuri tiks atvērti 10.jūnijā. Šo maršrutu saraksts:

• 1229 Tallina - Rīga - Varšava (nakts maršruts)

Tallina - Pērnava - Rīga - Rīgas lidosta - Jelgava - Šauļi - Kauņa - Suvalki - Augustova - Lomža - Varšava

• 1234 Tallina - Viļņa

Tallina - Pērnava - Rīga - Bauska - Panevēža - Viļņa

• 1234 Tallina - Viļņa (nakts maršruts)

Tallina - Pērnava - Rīga - Bauska - Panevēža - Viļņa

• 1323 Viļņa - Berlīne (nakts maršruts)

Viļņa - Kauņa - Marijampole - Suvalki - Augustova - Belostoka - Varšava - Poznaņa - Konina - Svebodzina - Berlīne

• 1226 Viļņa - Varšava

Viļņa - Traķi - Alīta - Druskininki - Sejni - Pševienža - Augustova - Belostoka - Varšava

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pasažieriem tiks nodrošināti ērti starpsavienojumi Varšavā uz vairāk nekā 100 galamērķiem Polijā un dažādās citās Eiropas valstīs.

"Mazinoties pandēmijas riskiem un ceļošanas ierobežojumiem, piedzīvojām lielu intereses kāpumu Polijā un šobrīd esam gatavi atkal attīstīt mūsu pārvadājumu tīklu Baltijas valstīs. Mēs izturamies nopietni pret Latvijas, Igaunijas un Lietuvas tirgu un plānojam turpināt veikt nopietnas investīcijas. Iesākumā vietējiem pasažieriem no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas piedāvāsim biļetes starptautiskiem braucieniem par īpašu akcijas cenu - sākot ar 4,99 eiro," preses konferencē paziņoja Mihals Lemans (Michal Leman), FlixBus izpilddirektors Baltijas valstīs, Polijā un Ukrainā.

Pārējie ieplānotie maršruti tiks atvērti pakāpeniski, sekojot līdzi pieprasījuma tendencēm, ierobežojumu atvieglošanai un vispārējai Covid-19 situācijai Baltijas valstīs. "Ir plānots atklāt tiešos maršrutus no Rīgas uz Vīni, no Viļņas uz Krakovu un Katovici, un no Tallinas uz Berlīni," stāsta Kamila Zalevska (Kamila Zalewska), FlixBus biznesa attīstības vadītāja Baltijas valstīs un Polijā.

Visos maršrutos vietējie sadarbības partneri nodrošinās modernus un komfortablus autobusus, kas pilnībā atbilst FlixBus standartiem, tostarp plaša vieta kājām, gaisa kondicionētājs, bezmaksas bezvadu internets, uzlādes kontaktligzdas un tualete.

FlixBus augstākās drošības un higiēnas vadlīnijas

Lai ceļojumi būtu droši un komfortabli, FlixBus ievēro vietējo varas iestāžu noteiktos augstākās higiēnas un veselības noteikumus. Tostarp pasažieriem tiek nodrošināta bezkontakta biļešu un dokumentu kontrole iekāpšanas laikā, bet transportlīdzekļu dezinfekcija tiek veikta pēc katra brauciena. Pasažieriem reģistrēšanās un braukšanas laikā ir jālieto sejas maskas. FlixBus lūdz visus pasažierus rūpīgi sekot savai labsajūtai un ceļot, tikai esot veseliem. Papildus minētajiem noteikumiem ceļotājiem ir pienākums ievērot vietējos likumus un katrā valstī noteiktos preventīvos pasākumus.

Vienkārši lietojami un komfortabli pakalpojumi

Kā ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums, FlixBus pagājušo gadu izmantoja jaunu tehnoloģisko risinājumu ieviešanai, kas vēl vairāk vienkāršos FlixBus pakalpojumu izmantošanu - no biļetes iegādes brīža līdz ērtai, visaptverošai rezervāciju pārvaldībai. Pasažieriem tagad ir pieejama pilna sēdvietu rezervēšanas sistēma, kā arī automātiska naudas atmaksas iespēja par biļeti, ja ceļojuma plāni ir mainījušies un brauciens ir jāatceļ. Savukārt funkcija "Kur ir mans FlixBus?" ļauj pārbaudīt autobusa atrašanās vietu tiešsaistē.

Biļetes uz jaunajiem FlixBus maršrutiem, kā arī savienojumiem ar Eiropas valstīm ir iespējams iegādāties mājaslapā www.flixbus.lv, mobilajā FlixBus aplikācijā, kā arī pie sadarbības aģentūrām. Ceļotājiem tiek nodrošināta elastīga braucienu pārrezervēšana vai atcelšana - to iespējams izdarīt līdz 15 minūtēm pirms izbraukšanas. Bagāžas pārvadāšana ir bez maksas, un nav nepieciešams izdrukāt ceļojuma biļetes, jo reģistrēties var, izmantojot viedtālruņa QR kodu.

Par FlixBus

FlixMobility ir mobilitātes nodrošinātājs, kas piedāvā jaunas alternatīvas ērtai, pieejamai un videi draudzīgai ceļošanai, izmantojot FlixBus un FlixTrain zīmolu. Pateicoties unikālam biznesa modelim un inovatīvai tehnoloģijai, jaunuzņēmums ir ātri izveidojis Eiropā lielāko tālsatiksmes autobusu tīklu un 2018.gadā atklāja arī pirmos zaļos tālsatiksmes vilcienus, kā arī uzsāka izmēģinājuma projektu pilnībā elektriskiem autobusiem Vācijā un Francijā. Kopš 2013.gada FlixMobility ir mainījis veidu, kā cilvēki ceļojuši pa visu Eiropu, un radījis tūkstošiem jaunu darba vietu pārvadājumu nozarē. Kopš 2018.gada FlixMobility jaunās ceļojumu alternatīvas piedāvā arī ASV.

FlixTeam nodrošina tehnoloģiju attīstību, tīkla plānošanu, operāciju kontroli, mārketingu un pārdošanu, kvalitātes vadību un nepārtrauktu produktu paplašināšanu visā Eiropā un ASV. Ikdienas regulāro pakalpojumu un zaļo FlixBus parku pārvalda autobusu partneri no reģionāliem maziem un vidējiem uzņēmumiem, savukārt FlixTrain sadarbojas ar privātām vilcienu kompānijām. Unikālā tehnoloģiju jaunuzņēmuma, e-komercijas platformas un klasiskā transporta uzņēmuma kombinācija ir ļāvusi FlixMobility kļūt par jauno nozares līderi, kas veiksmīgi konkurē ar starptautiskajām korporācijām un maina visas nozares kopējo virzību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00649309sec.