Atklāj pirmo zemo cenu autobusu līnijas maršrutu uz Sanktpēterburgu [2]

20.12.2010 Baltijā pirmā zemo cenu autobusu līnija Simple Express atklāja jaunu maršrutu no Rīgas uz Sanktpēterburgu, tādējādi paplašinot abu valstu iedzīvotājiem ceļošanas iespējas. Uzņēmuma pārstāvji prognozē, ka zemo cenu autobusu līniju uz Sanktpēterburgu galvenokārt izmantos ģimenes, kas brauc apciemot savus radus, kā arī ceļotāji, lai iepazītu Sanktpēterburgas kultūras piedāvājumu.

«Mūsu pētījumā katrs otrais jeb 58% iedzīvotāju norādīja, ka vislielākā izdevumu pozīcija ceļojuma budžetā ir tieši transporta izdevumi. Atklājot jauno līniju, vēlamies lauzt šo stereotipu un parādīt, ka iedzīvotāji var ceļot uz tuvējām ārzemēm, netērējot lielus finanšu līdzekļus. Turklāt redzam, ka pēdējā gada laikā pieprasījums pēc pasažieru pārvadājumiem abos virzienos ir būtiski palielinājies,» atzīst uzņēmuma pārstāvis Hannes Saarpuu, skaidrojot lēmumu par jaunā maršruta atklāšanu uz Sanktpēterburgu.

Vienas biļetes cena maršrutā no Rīgas uz Sanktpēterburgu būs no vienpadsmit latiem, tās var iegādāties www.simpleexpress.eu vai arī biļešu tirdzniecības punktos. Ceļojuma ilgums no Rīgas uz Sanktpēterburgu būs aptuveni vienpadsmit stundas.

Simple Express atzinīgi vērtē arī Rīgas pilsētas veikumus ekonomisko attiecību uzlabošanā ar Krieviju. «Mēs redzam augstu potenciālu tūrisma plūsmas veicināšanai starp abām valstīm, tomēr vēl joprojām pastāv augsti administratīvie šķērši, lai iegūtu licenci pasažieru pārvadājumiem uz Krieviju un Baltkrieviju. Latvijas valdībai lielāka uzmanība būtu jāpievērš tieši konkurences veicināšanai šajā tirgū, ielaižot vairāk tirgus dalībniekus. Tas viennozīmīgi dotu pozitīvu impulsu Latvijas tūrisma nozares attīstībai,» skaidro H. Saarpuu.

Zemo cenu autobusu līnija Simple Express ir viens no Baltijā vadošā pasažieru pārvadājumu uzņēmuma Lux Express zīmoliem. Baltijas valstu iedzīvotāji ar zemo cenu autobusu līniju var ceļot uz Lietuvu, Igauniju, Latviju, Poliju un Krieviju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 91.135.*.*** 12/22/2010 10:47 Labs gan. Tikai žēl, ka vēl jārēķina izdevumi par vīzu uz Krieviju.

2 Karlis 12/21/2010 01:09 11 Ls - labs! Gandrz vai jāpasūta viens nakts reiss uz Baltajām naktīm

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


Ludzas novada TIC
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56460094sec.