Uz kuģiem «Star» un «Megastar» būs iespēja veikt antigēnu testus katru dienu

Sākot no pirmdienas, 2021. gada 26. aprīļa, Tallink Grupp sadarbībā ar Farmatar piedāvās regulāru Covid-19 antigēnu testēšanas pakalpojumu, kuru būs iespēja veikt katru dienu. Testēšana tiks nodrošināta katrā reisā uz kuģiem Star un Megastar, kas kursē maršrutā Tallina – Helsinki.

Tallink Grupp uzsāka testēšanas pilotprojektu jau martā un no 9. aprīļa testus varēja veikt uz abiem kuģiem katru piektdienu. Ņemot vērā ievērojamu pasažieru interesi par pakalpojumu, kā arī varbūtību, ka prasība par negatīva Covid-19 testa uzrādīšanu pārskatāmā nākotnē varētu saglabāties,  ceļojot starp Igauniju un Somiju, Tallink turpina ieguldīt darbu drošas un pēc iespējas vienkāršākas ceļošanas nodrošināšanai.

Testi tiks veikti sadarbībā ar Farmatar un apmācību un veselības aprūpes centra Eldred kvalificētā personāla piesaisti. Testēšanas pakalpojums ietver antigēnu ātrā testa veikšanu un testa rezultāta izdruku digitālā vai drukātā formātā.

“Tallink ir ļoti svarīgi, lai ceļošana šajā izaicinājumu pilnajā laikā būtu pēc iespējas vienkāršāka un ērtāka. Tāpēc mēs sniedzam iespēju saviem pasažieriem izmantot laiku lietderīgi un veikt testu uz kuģa, kas nepieciešams, lai ceļotu uz Igauniju, Somiju un citām valstīm. Testa izmaksas ir 39 eiro, kas, cik zināms, ir viens no lētākajiem Igaunijā un Somijā,” sacīja Tallink Grupp valdes priekšsēdētājs Pāvo Negene.

“Uzsāktais pilotprojekts martā un tā turpinājums aprīlī, kad testēšanas pakalpojums tika piedāvāts uz kuģiem Star un Megastar katru piektdienu, guva labu atsaucību pasažieru vidū. Divās aprīļa piektdienās, kad ieviesām jauno pakalpojumu, tika veikti vairāki simti testu dienā, un klientu atsauksmes par pakalpojuma pieejamību ir bijušas ļoti pozitīvas,” piebilda Tallink Grupp pasažieru servisa daļas vadītāja Age Vanajūra

Turpina A. Vanajūra: “Kad ceļojuma ierobežojumi starp Igauniju un Somiju tiks atcelti, sākotnēji attiecībā uz piepilsētas satiksmi un vēlāk, cerams, arī uz tūristu pārvietošanos, pastāv varbūtība, ka prasība par negatīvu koronavīrusa testa uzrādīšanu kādu laiku vēl saglabāsies. Vismaz līdz brīdim, kad vakcinācija sasniedz kritisko masu un tiek izstrādāta vakcinācijas pasu sistēma, kas ir pieņemama alternatīva negatīva testa rezultāta uzrādīšanai.

Testēšana uz kuģa ir ātra un vienkārša, un testa rezultātu var saņemt 15-20 minūšu laikā, kas būtiski atvieglo ar ceļošanu saistītās nepieciešamās formalitātes.”

Uzņēmums izmanto SDS Biosensor izstrādātos SARS-Cov-2 antigēnu ātros testus, kuri šobrīd ir vienīgie vietējo laboratoriju pārbaudītie antigēnu ātrie testi. Antigēnu testa ar sertifikātu izmaksas ir EUR 39,00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.132653sec.