Ventspilī notiks Stena Line prāmja «atvērto durvju diena»

Ventspils pilsētas svētku laikā, 6. augustā plkst. 12.00–15.00, Zviedrijas prāmju kompānija Stena Line aicina ikvienu interesentu apmeklēt "atvērto durvju dienu" uz prāmja Stena Baltica un aplūkot prāmja kajītes, atvērto klāju, publiskās zonas – atpūtas telpas, bāru un restorānu, kā arī izmantot ārkārtīgi retu iespēju – paviesoties uz kapteiņa tiltiņa.

"Ikdienā Stena Line nodrošina prāmju satiksmi maršrutā Ventspils–Nīnashamna – īsākajā maršrutā starp Latviju un Skandināviju. Kaut arī brauciens ilgst vidēji tikai deviņas stundas, mēs vēlamies nodrošināt vislabāko ceļošanas pieredzi, un, gandrīz desmit gadus pārvadājot pasažierus un kravas Baltijas jūras reģionā, pastāvīgi sekojam mūsu klientu vajadzībām un pieprasījumam. Šobrīd maršrutā kursē vieni no Stena Line flotes modernākajiem, ērtākajiem un ilgtspējīgākajiem prāmjiem. Par godu Ventspils pilsētas svētkiem aicinām ikvienu šajā dienā paviesoties pie mums, gūt iedvesmu savam nākamajam ceļojumam uz Zviedriju un arī izmantot iespēju pabūt uz kapteiņa tiltiņa, kas parasti pasažieriem ir slēgts!" aicina Pedro Kančaija (Pedro Canchaya), Stena Line  pasažieru pārvadājumu tirdzniecības vadītājs Baltijas jūras ziemeļu reģionā.

Prāmis Stena Baltica, kas ar savu "māsas kuģi" Stena Scandica kursē maršrutā Ventspils–Nīnashamna, ir 222 metrus garš, tajā ir 200 kajīšu, t.sk. kajītes ģimenēm un pasažieriem ar mājdzīvniekiem, 2875 līnijmetri kravu vienībām, kā arī papildu automašīnu klājs. Prāmis var uzņemt 970 pasažieru, un uz klāja pasažieru ērtībai ir pieejams restorāns, bārs, 122m2 plašs veikals un atpūtas zonas.

Praktiska informācija

Stena Baltica atvērto durvju diena

Kad: 6. augustā plkst. 12.00–15.00

Kur: Pasažieru prāmju terminālis Dārzu ielā 6 (ieeja no termināla)

Biļetes: bez maksas

Pasākums ir daļa no Ventspils pilsētas svētku programmas par godu pilsētas 732. dzimšanas dienai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46703982sec.