Kruīzos populāri kļūst "neierobežota alkohola" piedāvājumi

Kruīzu kompāniju „neierobežota alkohola” piedāvājumi kļuvuši par populāru izvēli ceļotāju vidū, taču nevar uzskatīt, ka kruīzu līnijas vēlētos veicināt alkohola patēriņa palielināšanos tūristu vidū.

Tieši pretēji – okeāna izpriecu kompānijas gadiem ilgi strādājušas pie imidža uzlabošanas, cenšoties atbrīvoties no raksturojumiem, kad atpūta uz okeāna laineriem tiek pielīdzināta nepārtrauktām ballītēm.

Kompānija "Norwegian Cruise Lines" tikai nesen sākusi piedāvāt pasaulē jau populāro sistēmu, ļaujot klientiem baudīt neierobežotu daudzumu alkoholisko dzērienu. Šobrīd "testa režīmā" šāds piedāvājums ir aktīvs uz trīs kompānijas kuģiem, vienai personai izmaksājot ap 50 ASV dolāriem dienā.

Tie ceļotāji, kuri nevēlas katru reizi maksāt par dzērienu atsevišķi, ir priecīgi par piedāvājuma sniegtajām ērtībām, taču daļa tūristu to vērtē kritiski.

Uz diviem "Royal Caribbean International" kuģiem ir spēkā līdzīga akcija – piedāvājuma cena atkarībā no vēlamajiem dzērieniem variē no 39 – 49 ASV dolāriem par dienu vienai personai.

Visām "neierobežota alkohola" programmām gan noteikti vairāki ierobežojumi – piemēram, pasažieriem jāpiekrīt šādai dzērienu iegādes sistēmai visā kruīza ceļojuma laikā, turklāt iespējams iegādāties tikai vienu dzērienu reizē, lai izvairītos no klientu vēlmes "padalīties" ar ceļabiedriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17772317sec.