"Quantum of the Seas" pārsteigs ar unikālu novērošanas platformu

Uzņēmums "Royal Caribbean" par prieku kruīzu cienītājiem nācis klajā ar detaļām par gaidāmo kuģi "Quantum of the Seas" – tas solās būt pasaulē pirmais okeāna laineris, uz kura klāja tiks piedāvātas tādas izklaides iespējas kā autodroma atrakcija, brīvā kritiena simulators un novērošanas platforma-gondola ar nosaukumu "The North Star", kas interesentiem ļaus pacelties pat 91 metra augstumā virs jūras līmeņa.

"Nenoliedzami, "Quantum of the Seas" lauzīs visus priekšstatus par kruīzu kuģiem tehnoloģisko inovāciju ziņā," minēts ASV kruīzu ekspertu tīmekļa vietnē CruiseGuy.com.

Pirmie interesenti ar kuģi "Quantum of the Seas" kruīzā varēs doties 2014. gada novembrī. Tā mājas osta būs Brīvības rags Bejonas pilsētā, Ņūdžersijas štatā (ASV). Sākotnēji ziemas sezonā tiks piedāvāti ceļojumi uz Bahamu un Karību salām.

"Royal Caribbean" vadība atzīst, ka novērošanas platformas dizains radīts, iedvesmojoties no "Londonas acs" panorāmas rata. Slēgtajā gondolā vienlaikus var satilpt 14 cilvēki, un tā piestiprināta īpašai ceļamkrāna strēlei.

Uz gigantiskā okeāna lainera klāja atradīsies arī brīvā kritiena simulators "RipCord", kurā, līdzīgi mūsu pusē pazīstamajam "Aerodium" vēja tunelim, tiks izmantota spēcīga gaisa plūsma, lai atrakcijas dalībniekiem ļautu "peldēt" gaisā. "Quantum of the Seas" pasažieriem būs pieejams arī iekštelpu atpūtas komplekss "SeaPlex", kurš dienā tiks izmantots sporta un atrakciju vajadzībām, bet naktī kļūs par īpašu deju grīdu skrituļslidotājiem, kā arī citas zāles izpriecām.

Arī kuģa kajītes pārsteigs ar dažādiem jauninājumiem. Tām būs modulāri dizaina elementi, piemēram, iekšējās durvis, kuras ļaus savienot atsevišķas guļamistabas lielu ģimeņu vai ceļotāju grupu vajadzībām.

Kruīzu ceļojumus uz lainera "Quantum of the Seas" būs iespējams rezervēt jau sākot no 2013. gada 4. jūnija, taču "Royal Caribbean" pastāvīgie klienti pie biļetēm varēs tikt jau 27. maijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.69689894sec.