Intervija ar Baltijā lielākā biznesa centra «ATTA Centre» ģenerāldirektori Nadiu Ignasi

2021. gada 30. novembrī un 1. decembrī Latvijā pirmo reizi notika NATO ārlietu ministru sanāksme, kas tika organizēta  Baltijā lielākājā biznesa centrā «ATTA Centre». Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja «ATTA Centre» ģenerāldirektori Nadiu Ignasi uz interviju, lai iepazītu to darba apjomu un atbildību, organizējot tik augsta līmeņa pasākumu. «ATTA Centre», kuru atvēra 2020.gada maijā, ir multifunkcionāls un 22 viegli pārveidojamās konferenču zālēs vienlaikus var uzņemt 5500 cilvēkus. (15 bildes)

Travelnews.lv: Kādi bija vislielākie izaicinājumi no uzņēmuma puses šāda pasākuma organizēšanā?

Nadia Ignase: Laiks un informācijas ierobežotība. Ņemot vērā pasākuma sensitivitāti un tā augsto drošības līmeni, darbu apgrūtināja informācijas saņemšana īsi pirms pasākuma. Bija noteikts, ka pasākuma laikā no ATTA CENTRE komandas paliek tikai daži no darbiniekiem, kuri sniedz atbalstu tieši NATO laikā. Ievērojot drošības noteikumus, mūsu darbiniekiem bija jāizmanto tikai norādītās ejas un telpas, kas brīžos, kad radās neparedzēti apstākļi, veidoja problēmas, taču arī ar tāda veida jautājumiem mēs tikām galā.

Travelnews.lv: Kādi ir praktiskie ieguvumi uzņēmumam, rīkojot tik atbildīgus pasākumus?

Nadia Ignase: Lielākais ieguvums ir pieredze. Pasākumu jomā, pieredze, ir viens no panākumu punktiem turpmākajam biznesam. ATTA CENTRE ir jauna vieta, taču jau paspējusi ierekomendēt sevi daudzu pasākumu organizatoru vidū, tajā skaitā arī NATO. Kārtējo reizi bija pierādīts, ka mēs esam ne tikai lielākais konferenču centrs Baltijā, bet arī viena no spēcīgākajām pasākumu jomas komandām. Neapšaubāmi, ieguvums bija arī tas, ka mēs kļuvām vēl dinamiskāki un elastīgāki savā darbā.

Minot praktiskos ieguvumus, nevaru neatzīmēt to, ka konferenču centrs bija daudzkārt pārbaudīts tieši drošības jomā, kā rezultātā ATTA CENTRE kļuva par drošāko pasākumu vietu augstākā līmeņa drošības pasākumiem.

Travelnews.lv: Vai Covid19 pandēmijas esamība kaut kādā veidā ietekmēja uzņēmuma darbību sanāksmes norises laikā, jo tieši šajā laikā bija visaugstākais saslimstības līmenis Latvijā?

Nadia Ignase: Saslimstības līmenis mūs neietekmēja, jo vadījāmies uz to brīdi pieņemtajiem normatīviem un likumiem par drošības ievērošanu. Pēc drošības noteikumiem pasākums neatšķīrās no citiem, visi valkāja maskas, ievēroja distanci, regulāri dezinficēja rokas.

Travelnews.lv: Kādas ir atsauksmes pēc pasākuma?

Nadia Ignase: Saņēmām vislabākās atsauksmes no Ārlietu Ministrijas un sadarbības partneriem. Kā atzīmē ĀM pārstāvis: “Pavisam noteikti pamatoti varat lepoties ar paveikto visaugstākajā līmenī, turklāt šāda pasākuma apjoma nodrošinājuma ziņā jums praktiski nav konkurentu.”
Mūsu komanda saņēma uzslavas par mūs augsto atbildības sajūtu, degsmi, rūpību un sniegto atbalstu pasākuma laikā.
Organizatori mums pastāstīja, ka viens no Amerikas delegācijas pārstāvjiem nevēlējās pamest ATTA CENTRE, jo viņam iepatikās centra telpās un uzņemšana.

Travelnews.lv: Kā vērtējat no uzņēmuma darbības skatupunkta 2021.gadu un kādas cerības ir uz 2022.gadu?

Nadia Ignase: 2021. gads līdzīgi kā arī citiem industrijas pārstāvjiem bija sarežģīts. Valdības noteikumi, kas tika gandrīz vai katru nedēļu tika papildināti ar jauniem ierobežojumiem, neļāva veikt biznesa prognozes un paredzēt tirgu. Sekojot situācijai, mēs pielāgojāmies pieprasījumam, piemērām, iepirkām vairāk tehnikas tiešsaistes pasākumiem, kad klātienes pasākumi pārorientējās uz neklātieni. Kad bija atļauts pulcēties klātienes pasākumos, uzsvaru likām uz mūsu plašajām telpām, kas ļauj ievērot vēl lielākas distances kā tika prasīts pēc noteikumiem.

Stingru ierobežojumu laiku izmantojām savā labā, mēs nemitīgi veicām uzlabojumus, mēs neapstājoties strādājām un gatavojāmies laikam, kad varēsim klātienē uzņemt klientus. Pandēmija lika strauji mainīt klasikā biznesa modeli, pielāgojot nemitīgām izmaiņām. Spēja ātri reaģēt un pielāgoties esošajiem apstākļiem, kā arī, neatņemama sastāvdaļa ir komandas saliedētība un atbalsts, mums ļāva izdzīvot grūtos brīžus un turpināt iet uz priekšu.

Ceram, ka 2022. gads būs veiksmīgāks biznesam, taču prioritāra ir iedzīvotāju veselība, tāpēc ievērosim visus veselības drošības noteikumus, kas arī veicinās ātrāku jomas atdzīvošanos.


20220111-AttaCentre

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36431885sec.