Intervija: «Etihad Airways» piedāvā 166 galamērķus Austrālijā, Indonēzijā, Taizemē un citviet

Septembrī aviokompānijas “Etihad Airways” pārstāvji viesojās Rīgā, lai tiktos ar Baltijas valstu tūrisma aģentūrām, prezentējot kompānijas galamērķus, iepazīstinātu ar floti un dažādiem jaunumiem. Pirms tikšanās “Etihad Airways” reģionālā biznesa attīstības vadītājs Muhameds Nadīms Šabirs (Mohammad Nadeem Shabir) sarunā ar Travelnews.lv pastāstīja gan par “Etihad Airways” priekšrocībām, gan interesantākajiem galamērķiem.

Travelnews.lv: Pirms ķeramies pie nopietnākām tēmām, vēlamies jautāt, ja reiz šodien viesojaties Rīgā, vai tas nozīmē, ka “Etihad Airways” drīzumā piedāvās lidojumus arī no Rīgas?

Muhameds Nadīms Šabirs: Tuvākajā nākotnē gan tas nav plānots, tomēr jāsaka, ka ir virkne lidostu, kas ģeogrāfiski ir ļoti tuvu Baltijas valstīm, piemēram, Frankfurte, Cīrihe un Amsterdama, no kurām jau var ceļot ar “Etihad Airways”. Šobrīd strādājam pie tā, lai paplašinātu sadarbības partneru loku Baltijā un sekmētu klientu pieprasījumu. Ja nākotnē augs ceļotāju pieprasījums, strādāsim pie tā, lai, iespējams, piedāvātu lidojumus arī no kādas no Baltijas valstu lidostām, bet šobrīd par to vēl ir pāragri spriest.

Travelnews.lv: Kādi ir pārdošanas plāni, vai tirdzniecība lielākoties notiks internetā vai ar ceļojumu aģentūru starpniecību?

Muhameds Nadīms Šabirs: Plānojam apvienot gan tiešo pārdošanu internetā, gan attīstīt sadarbību ar tūrisma aģentūrām.

Travelnews.lv: Kādi ir būtiskākās lietas, kas ceļotājiem no Latvijas ir jāzina par “Etihad Airways”?

Muhameds Nadīms Šabirs: Ceļotājiem noteikti ir svarīga lidojumu savienojumu kvalitātes un iespējas. Šeit jāsaka, ka savienojumi ir ļoti ērti – pirmais lidojums ar partneru aviokompāniju, piemēram, ar “airBaltic” un tālāk jau ar “Europe Etihad Airways”. Kompānija nodrošina ērtāko lidojumu pieredzi gan ekonomiskajā, gan biznesa klasē, piedāvājot izvēlēties kādu no 166 galamērķiem: 42 no tiem ir Austrālijā, 6 – Jaunzēlandē, 7 – Indonēzijā, 8 – Taizemē, 11 – Malaizijā, 13 – Filipīnās, 4 – Dienvidāfrikā un 2 – Tanzānijā. Galamērķu izvēle ir ļoti plaša, ja jāmin populārākie, tad jāizceļ Puketa, Maldīvu salas, Kolombo, Džakarta, Kualalumpura, Sidneja u.c.

Ļoti īpaša ir arī mūsu piedāvātā iespēja izbaudīt divus galamērķus vienā ceļojumā – lidojot uz jebkuru galamērķi caur Abu Dabi un izmantojot īpašos piedāvājumus, piemēram, bezmaksas izmitināšanu līdz divām naktīm Abu Dabi. Patiesībā viens no mūsu vizītes mērķiem ir iepazīstināt arī ar mūsu kompānijas mājām - Abu Dabi – gan kā atpūtas, gan biznesa galamērķi.

Mēs sekojam līdzi jaunākajām ilgtspējas tendencēm un veicam investīcijas šajā jomā. “Etihad Airways” flote ir viena no jaunākajām pasaulē, vidējais gaisa kuģu vecums ir 5,7 gadi. Pakāpeniski tuvojamies vairākiem būtiskiem ilgtspējas mērķiem, samazinot gan vienreiz lietojamās plastmasas apjomus, gan pievienojoties iniciatīvai “Net Zero 2050” un līdz 2050. gadam apņemoties panākt pilnīgu CO2 emisiju samazinājumu mūsu tiešajā kontrolē esošajos emisiju avotos.

Travelnews.lv: Vai, Jūsuprāt, ilgtspēja ir būtisks faktors ceļotājiem mūsdienās, izvēloties aviokompāniju?

Muhameds Nadīms Šabirs: Ilgtspējai ir ārkārtīgi būtiska nozīme un, manuprāt, to apzinās visas aviokompānijas, kā arī lidostas un valstu valdības. Arī mēs nepārtraukti strādājam pie tā, lai mūsu piedāvātie produkti un pakalpojumi kļūtu aizvien ilgtspējīgāki.

Travelnews.lv: “Etihad Airways” firmas zīme ir augstā pakalpojumu kvalitāte. Vai ir kādi pakalpojumi, kurus Jūs gribētu izcelt?

Muhameds Nadīms Šabirs: Grūti izcelt kaut ko vienu, mēs lepojamies ar to, ka cenšamies nodrošināt augstu kvalitāti visos pakalpojumos – sadarbībā ar kompāniju “Warner Bros” mums ir jauns ģimenes piedāvājums, kas ietver dažādām bērnu vecuma grupām pielāgotas iespējas gan saistībā ar ēdienkarti, gan papildus ērtībām ceļošanas laikā. Kā jau minēju, nodrošinām patīkamu ceļošanas pieredzi, neatkarīgi no tā, vai ceļotāji izvēlas ekonomisko vai biznesa klasi. Arī ekonomiskajā klasē ir paredzēti dažādi risinājumi, lai lidojumu padarītu pēc iespējas ērtāku un palīdzētu kavēt laiku ar filmām, mūziku vai interaktīvām spēlēm.

Runājot par pakalpojumiem, kas noteikti jāizceļ, vēlos pastāstīt par iespējām, kuras ceļotāji saņem, izvēloties lidot caur Abu Dabi. Šeit jāmin ne tikai augstas kvalitātes transfēra pakalpojumi, bet arī lounge piedāvājums. Vēl jāmin arī “Global Meet & Assist” pakalpojums, kas ir pieejams visā pasaulē un ļauj ceļotājiem ērti pārvietoties lidostās – mūsu kompānijas pārstāvis palīdz ar visu, sākot no bagāžas līdz iekāpšanai. Protams, arī iespēja reģistrēties lidojumam tiešsaistē, taupot laiku un izvairoties no rindām, kā arī dažādi citi pakalpojumi.

Travelnews.lv: Jums ir plašs galamērķu piedāvājums – par kuriem no tiem Jūs varat teikt, ka tajos esat tirgus līderi?

Muhameds Nadīms Šabirs: Attiecībā uz galamērķiem un pieprasījumu pēc tiem noteikti jānodala periods pirms un pēc pandēmijas. Tikko atkal bija iespējams ceļot, varējām vērot lielu interesi par Austrāliju, Pakistānu, Puketu, Zanzibāru un citiem galamērķiem. Mūsu stiprās puses viennozīmīgi ir Indija, galamērķi Āzijas dienvidos, Puketa un Austrālija. Ir grūti izvēlēties vienu, jo pēc pandēmijas periodā mums ir izdevies sasniegt ļoti būtisku izaugsmi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskā Itālija jau 24.03.! Latvia Tours
Garantēts ekskursiju ceļojums! 24.03.-31.03. Grāca, Venēcija, San Marino, Roma, Florence, Pyramidenkogel | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13229084sec.