Video intervija ar Svetlanu Riškovu, kura ir Latvijas Pavāru kluba valdes locekle un Latvijas «Bocuse d'Or» akadēmijas prezidente

Intervija ar Svetlanu Riškovu, kura ir Latvijas Pavāru kluba valdes locekle un Latvijas «Bocuse d'Or» akadēmijas prezidente.

Intervijas vadītājs: Aivars Mackevičs
Intervijas vieta: www.prolux.lv
Intervijas laiks: 9.11.2023

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) piedāvāja gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem. Lai uzlabotu kopējo nozares piedāvājuma līmeni, LIAA organizēja gastronomijas un viesmīlības tūrisma apmācību ciklu. Tas sastāvēja no sešiem vebināriem un trīs meistarklasēm, kurās piedalījās gan vietējie, gan starptautiskie tūrisma eksperti.

Mācību uzsvars tika likts uz gastronomijas tūrisma pakalpojumu attīstību un kvalitātes uzlabošanu. Apmācību cikls tika veidots kontekstā ar mērķi iekļaut Latviju starptautiskās restorānu vērtēšanas sistēmās un ceļvežos.
Apmācības bija paredzētas ēdināšanas uzņēmumu vadības līmenim - vadītājiem, īpašniekiem, pavāriem, servisa menedžeriem, ar mērķi veicināt izpratni par gastronomiskā tūrisma nozīmi un attīstību.

Lielas ambīcijas pieteikuši Latvijas pavāri, viņi vēlas būt starp labākajiem pasaulē. Šobrīd līdz Pasaules pavāru čempionātam «Bocuse d'Or» atlikuši vēl daži mēneši (2024.gada marts) un lielajam notikumam notiek nopietna gatavošanās. Rīgas restorāna «Ferma» šefpavārs Nils Ģēvele kopā ar palīdzi Agati Batragu nākamgad martā dosies uz Norvēģiju pārstāvēt Latviju.

Sadarbībā ar LIAA.gov.lv

Lūdzu skatiet video pēc uzlādes... zemāk!

20230601-LIAA

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.92876697sec.