Intervija ar Rutu Priedi, viesnīcas Park Hotel Latgola vadītāju

Intervija ar Rutu Priedi, viesnīcas Park Hotel Latgola vadītāju

Baltijas tūrisma mediju grupa BalticTravelnews.com aicināja Rutu Priedi, viesnīcas Park Hotel Latgola vadītāju uz Ziemassvētku interviju tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītājiem

Priede

Kādi notikumi vai pasākumi 2012.gadā varētu Jūsu viesnīcu darīt laimīgu?

Ruta Priede:

Mēs katru dienu esam laimīgi uzņemt viesus viesnīcā „Park Hotel Latgola” un katra diena mums ir svētki. Jo vairāk viesu – jo lielāki svētki! Nopietni – tā tas ir! Ļoti gaidām nākamos Daugavpils pilsētas svētkus, jo tie paies sporta zīmē un būs daudz viesu, kurus jāizmitina. Protams, tūrisma izstādes padara mūsu dzīvi krāšņāku, daudzveidīgāku – iepazīstam jaunus cilvēkus, iespējams mūsu potenciālos viesus. Šogad plānojam būt „Balttour 2012” un brauksim uz Maskavas izstādi, kopā ar Latgales pārstāvjiem.

daugavpils

Jebkurš pasākums, kas notiek Daugavpilī un kad ierodas dažādu valstu pārstāvji uz šiem pasākumiem, ir gaidīts ar nepacietību. Paši cenšamies organizatoriem nosūtīt mūsu piedāvājumu – lai viņiem ir vieglāk atrast vienam otru! Darbinieki un mūsu viesi dara „Park Hotel Latgola” laimīgu katru dienu!

 

Vai plānojat 2012.gadā ieviest kādu jaunu pakalpojumu un kā būs ar viesnīcas pakalpojumu cenām? Kāda ir prognoze?

Ruta Priede:

Plānojam atsvaidzināt un padarīt interesantākus mūsu pakalpojumus. Pagaidām neko konkrēti nestāstīšu, kad pienāks laiks, tad gan stāstīsim visiem. Mēs cenšamies būt interesanti gan pilsētas viesiem, gan iedzīvotājiem. Rīkojam dažādus pasākumus restorānā PLAZA, organizējam akcijas, kas piesaistītu vairāk klientu un viņi papildus sa;nem kādus bonusus. Varu pastāstīt, ka nākamā gada sākumā esam ieplānojuši sadarboties ar Daugavpils teātri un viesi, kas nakšņos viesnīcā, saņems atlaidi Daugavpils teātra izrāžu biļetes iegādei. Kas attiecas uz pakalpojumu cenām – esam iecerējuši tās atstāt esošajā līmenī. Mēs piedāvājam dažādu kategoriju numuriņus un arī cenu amplitūda ir plaša – sākot no 20 Ls par vienvietīgu numuru ar brokastīm, bet dārgākie ir apartamenti par 175 latiem. Katrs atradīs sev piemērotāko. Tāpat ir ar semināru un konferenču rīkotājiem – izskatām pakalpojumu kopumā un ir iespējamas atlaides gan zāles īrei, gan izmitināšanai. Saruna ar klientu mums ir ļoti svarīga, jo vēlamies visu sadzirdēt un visu izpildīt pēc labākās sirdsapziņas.

Kā Jūs plānojat sagaidīt Jauno gadu?

Ruta Priede:

Viesnīcas restorānā PLAZA organizējam Jaunā gada svinības japāņu gaisotnē, jo nākamais ir pūķa gads. Par laimi mums – visi galdiņi jau ir rezervēti. Mūsu trumpis ir restorāna atrašanās vieta un ļoti laipns, smaidīgs apkalpojošais personāls. Pa restorāna logiem paveras skaists skats uz naksnīgo Daugavpili svētku drānās.

daugavpils

Pati plānoju pavadīt ģimenes un draugu lokā, bet, ja godīgi, tad vēl konkrēti neesam izdomājuši precīzi kur! Tā ir, ka vairāk domā par viesiem un pati sevi atstāj otrajā plānā! Vietai nav nozīmes, galvenais, ir laba kompānija!

Nobeigumam NOVĒLĒJUMS LASĪTĀJIEM Ziemassvētkos un Jaunajā gadā:

Ruta Priede:

Nākamajā gadā apceļojiet dzimto zemīti– jo Latvijā ir ļoti daudz brīnišķīgu vietu, par kurām mēs pat nenojaušam. Lasiet tūrisma portālu BalticTravelnews.com, jo te vienmēr ir aktuāla un interesanta informācija. „Park Hotel Latgola” kolektīvs novēl - domājiet gaišas domas, iedrošiniet sevi sapņot, lai fantāzija lido plaši izplestiem spārniem! Domām ir liels spēks un tās kvēlākās noteikti piepildīsies!!!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46516085sec.