Intervija: Meksikāņu virtuvē izmanto dažādas garšas kombinācijas

Intervija: Meksikāņu virtuvē izmanto dažādas garšas kombinācijas

Travelnews.lv interesējas par meksikāņu virtuves niansēm un to, ko no šīs virtuves ir iecienījuši latvieši. Lai to uzzinātu, uz sarunu tika aicināts Restorāna Tex Mex (www.texmex.lv) šefpavārs Jevgēņijs Jasnickis.

Kā jūs raksturotu meksikāņu virtuvi?

Meksikāņu virtuve ir ļoti daudzveidīga. Meksikāņu virtuvē izmanto dažādu gaumju kombinācijas, kuras daudziem ir nestandarta, piemēram salds un ass, skābs un sāļš. Izmanto ļoti daudz dārzeņu, daudz gaļas, augļu un principā meksikāņu virtuve pozicionē sevi kā pietiekami veselīga, ar cilvēkam nepieciešamajām uzturvērtībām.

Vai meksikāņu virtuvi var saukt par eksotisku?

Jā, tā ir pietiekami eksotiska virtuve Latvijas iedzīvotājiem un ne tikai. Taču restorāns Tex Mex cenšas apspēlēt dažādas garšas, lai cilvēkiem šī virtuve nebūtu pavisam kaut kas eksotisks un nepieņemams.

Vai vietējie pieņem meksikāņu virtuvi?

Jā, protams, mēs cenšamies strādāt tā, lai vietējie iedzīvotāji pēc iespējas vairāk uzzinātu par meksikāņu ēdieniem un virtuves vērtībām. Cilvēki, kas nāk pie mums atgriežas. Viņi atgriežas nevis vieni, bet ar kompāniju, draugiem un kolēģiem. Regulāri pie mums notiek dažādi pasākumi - banketi, dzimšanas dienas, tradicionālo svētku svinības.

Kurus ēdienus no meksikāņu virtuves latvieši mīl visvairāk?

Burgerus un steikus.

Kādas garšvielas ir iecienītākās?

Tas ir gaumes jautājums, visbiežāk cilvēki dod priekšroku kaut kam pikantam. Esmu pamanījis arī to, ka cilvēkiem patīk garšu spēle, kas ir neparasta un patīkama.

Kas raksturo meksikāņu virtuves saldos ēdienus?

Saldajos ēdienos mēs izmantojam ļoti daudz augļus. Meksikāņu virtuves saldo ēdienu mērces ir diezgan neparastas, bet ļoti garšīgas.

Vai meksikāņu virtuve ir ieteicama veģetāriešiem?

Jā, tā ir ļoti ieteicama veģetāriešiem, jo meksikāņu virtuve ir plaši pārstāvēta ne tikai  ar gaļas ēdieniem, bet tajā ir arī ļoti daudz dārzeņu,. Viens no iecienītākajiem ir dārzeņu maisījums ar putraimiem. Veģetārieši meksikāņu virtuvē atradīs daudz ko interesantu un iepriekš neizbaudītu. Rekomendēju!

Kādi ir Tex Mex tuvākie nākotnes plāni?

Drīz, sezonas sākumā Tex Mex atvērs grila ēdienkarti. Grila ēdienus gatavosim ārā, Tex Mex Dzirnavu ielas 59 krāsainajā sētā. Garšīgie grila ēdieni tiks pagatavoti svaigā gaisā. Tex Mex apmeklētāji varēs redzēt, kā notiek gatavošanas process un pēc tam izbaudīt maltīti ar dzīvās mūzikas pavadījumu vai citu izklaidējošu programmmu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06654406sec.