Travelnews.lv kopā ar «Coral Travel» iepazīst Turciju. Piektā diena jeb aktīvā atpūta

Klāt svētdiena, ceļojuma piektā diena. Un tajā ir iespēja baudīt aktīvo atpūtu – ekskursiju “četri vienā”, kas nelika vilties nevienā brīdī!

Kas ir četri vienā? Tas ir izbrauciens ar bagiju, pelde kalnu upē, iespēja pamakšķerēt (to gan neizmantoju), pusdienas un raftings pa straujo kalnu upi!

Sākotnēji gan biju diezgan skeptiski noskaņota – mazie kuģīši nav manam vestibilārajam aparātam draudzīgi, bet tomēr devos piedzīvojumā, un ne brīdi nevīlos!

Diena iesākās ar bagiju izbraucienu. Pilota pienākumus uzņēmās Kaspars no “Ceļojumu bodes”, es šoreiz par stūrmani (lasi – spiedzēju). Vispār jau nekā ārkārtēji bīstama šajā pasākumā nav – gana drošs, bet galvenais, kas garantēts – riktīga jautrības deva. Acis aizsedz aizargbrilles, seju – bandana  tas tādēļ, lai acis nav pilnas putekļiem, un smiltis nešvirkst starp zobiem. Iespaidīgu ātrumu ar bagiju arī nav iespējams uzņemt, jo kārtību pielūko arī apkalpojošais personāls, turklāt neba viens braucamrīks trasē.

Kalnu upē nopeldēties gāja tie, kuriem saule par karstu, bet ūdens atveldzē. Priekš manis tomēr mazliet par vēsu (ak, jel, Vidusjūra ir izlaidusi). Par pusdienām arī nevar sūdzēties – pēc izvēles vista vai zivs, rīsi vai makaroni, bet krietna deva arī dārzeņu un augļu – kā teikt, gana sabalansēts uzturs.

Bet, protams, vislielākā jautrība bija raftings. Un manas bažas izrādījās pilnīgi liekas – nekas nesašūpoja, nekā bīstama nebija, bet fiziskā slodzīte roku muskuļiem (galu galā taču paši airējām) forša, un arī pārsmējušies bijām kārtīgi. Katrā ziņā šāds pasūkums varētu būt fantastiska “team building” štelle.

Fantastiski pavadīta diena, superīgas emocijas, un šonakt laikam mēs, “sportiskie”, gulēsim nu ļoti saldi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40356588sec.