Kāpēc jāpievērš uzmanība atsauksmēm, izvēloties naktsmītni ceļojumam mūsdienās

Iedomājieties situāciju -atrodat kādu īso brīvdienu galamērķi, uz kuru var lēti aizlidot, kurā iepriekš nav būts, un kur nav arī drastiskas prasības pandēmijas laikos – proti, līdztekus vakcinācijas pasei netiek prasīts vēl veikt PCR testus, kas pamatīgi sit pa kabatu. Tas nav nekas neiespējams, bet nereti problēmas rodas naktsmītņu meklējumos.

Viena no būtiskākajām lietām – atrast naktsmītni līdzās sabiedriskā transporta mezglam, lai neesat atkarīgs no taksometra pakalpojumiem. Proti, lai nokļūšana no viesnīcas neizvēršas par pamatīgu finansiālu slogu tikai tādēļ, ka vienīgais veids, kā tikt līdz apskates objektiem, ir taksometrs.

Kad nu tāda naktsmītne ir atrasta, būtiski pievērst uzmanību atsauksmēm. Turklāt, ne tikai vētīt, vai istabiņas ir gana plašas un tīras, vai brokastis atbilst vēlmēm, bet arī… Paskatīties, kad pēdējo reizi rakstītas atsauksmes.

Tas, ar ko visbiežāk jāsaskaras ceļotājiem, meklējot atsauksmes, kam lieti noder vietne tripadvisor.com, ir fakts, ka pēdējās rakstītas 2019. gada beigās vai 2020. gada sākumā – proti, pirms pandēmijas. Visdrīzāk, tas nozīmē faktu, ka pandēmijas laikā naktsmītne ir bijusi slēgta, darbinieki atlaisti, un tagad, atsākot darbību, darbā tiek ņemti pavisam jauni darbinieki, kas vēl nav sastrādājušies. Tādējādi atsauksmēm par tīrību, kārtību un ēdiena kvalitāti visdrīzāk būs diezgan niecīga pievienotā vērtība.

Ja naktsmītnei pēdējās atsauksmes bijušas labi sen, un tā labu laiku nav strādājusi, tad būtiski loģiski aizdomāties par to, kas notiek ar ēku, kura labu laiku nav apdzīvota. Proti, nav lietota arī kanalizācijas sistēma, un tā vienā brīdī var pamatīgi likt par sevi manīt. Paši taču labi zināt, cik grūti iedzīvoties pat vasarnīcā, kurā neviens nav mitinājies vairāk kā pusgadu…

Šie ieteikumi balstīti uz gluži praktisku pieredze. Proti, kāda draugu grupiņa apmetās nelielā viesnīcā ārpus Latvijas, balstoties uz labajām atsauksmēm, kādas par to bija rakstītas pirms pandēmijas. Gluži vai pasaka, ne viesnīca. Taču atbraucot, aina bija pavisam cita. Pirmkārt jau tas, ka darbinieki lāgā nezināja neko par viesnīcu, bet istabiņās bija jūtama pamatīga kanalizācijas smaka. Izrādījās, viesnīca durvis apmeklētājiem bija atkal vērusi pavisam nesen, cerībā uz tūrisma plūsmas atjaunošanos, bet visas sistēmas tā arī vēl nebija pārbaudītas…

Par pašām istabiņām gan sūdzību nebija – tīras, kārtīgas, bet ar nelāgo smaku gan cīnīties bija grūti. Tas, protams, nenozīmē, ka ar visām viesnīcām situācija ir tieši tāda, bet vērts likt aiz auss arī šādu pieredzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24069381sec.