Šveice atceļ ieceļošanas aizliegumu vakcinētiem trešo valstu valstspiederīgajiem

Šveices valdība ir atklājusi savus plānus atvieglot ieceļošanas ierobežojumus trešo valstu valstspiederīgajiem, kuri vēlas ieceļot valstī.

Saskaņā ar Federālās padomes teikto, tika apstiprināts, ka no 28.jūnija ceļotājiem no trešām valstīm, kuri var pierādīt, ka ir vakcinēti pret Covid-19, vairs netiks piemēroti iebraukšanas ierobežojumi.

Kopš 2020.gada 19. jūnija trešo valstu valstspiederīgajiem tika piemēroti stingri ieceļošanas ierobežojumi, lai apturētu Covid-19 infekcijas izplatīšanos. Bet kopš tā laika Federālā padome ir pastāvīgi atvieglojusi šos ierobežojumus.

Turklāt, ņemot vērā koronavīrusa situācijas uzlabošanos un ātru vakcinācijas tempu, Šveices Federālā padome arī ierosināja ievērojami atvieglot robežas ierobežojumus, kas ir noteikti ceļotājiem no Šengenas zonas valstīm. Tas nozīmē, ka visām personām, kuras ieceļo Šveicē no Šengenas zonas valstīm vairs nevajadzēs pašizolēties.

Prasība uzrādīt negatīvu Covid-19 testa rezultātu būs obligāta tikai tām personām, kuras vēl nav vakcinētas, vai tām, kuras ir vakcinētas ar vakcīnu, ko Šveices iestādes nav apstiprinājušas.

Tomēr Šveices valdības iestādes ir nolēmušas piemērot veselības aizsardzības pasākumus ieceļotājiem no valstīm, kurās ir Covid-19 vīrusa paveidi. Šveices sarakstā šīs valstis ir: Brazīlija, Kanāda, Indija, Nepāla, Dienvidāfrika un Apvienotā karaliste.

Tomēr personām, kas ierodas no Lielbritānijas un Kanādas vai jebkuras citas iepriekš minētās valsts, būs atļauts neveikt testu un neievērot karantīnu, ja vien šie ceļotāji būs vakcinēti vai pārslimojuši Covid-19.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76031303sec.