Apvienotā Karaliste ļauj iebraucējiem no Latvijas iztikt bez karantīnas

Apvienotās Karalistes valdība šodien paziņojusi jaunas pārmaiņas ceļošanai no 7 valstīm. “Zaļajā” sarakstā tiks pievienotas šādas Eiropas valstis: Vācija, Austrija, Slovēnija, Slovākija, Latvija, Rumānija un Norvēģija.

Ceļotājiem, kas atgriežas no “zaļajā” sarakstā iekļautajām valstīm, nav jāievēro karantīna. Taču šeit slēpjas āķis – ceļotājiem arī jātaisa PCR tests. Ja tas būs negatīvs, tad tajā gadījumā nebūs jāievēro karantīnas režīms. Ja testa rezultāts ir pozitīvs, tad karantīna diemžēl jāievēro. Paziņotās ceļojumu saraksta izmaiņas stāsies spēkā no svētdienas, 8. augusta, Anglijā.

Ceļotājiem no Francijas uz Angliju arī vairs nebūs jāpavada karantīnā no 8. augusta, taču viņiem jābūt pilnībā vakcinētiem.

Tāpat Lielbritānijas valdība pārvietos Indiju, Bahreinu, Kataru un AAE no "sarkanā" saraksta uz "dzintara" sarakstu, kas nozīmē, ka ceļotājiem, kas ierodas no šīm valstīm, vairs nebūs nepieciešama karantīna, ar nosacījumu, ka viņu veiktais Covid-19 tests būs negatīvs un viņi ir pilnībā vakcinēti ar Apvienotās Karalistes apstiprinātu vakcīnu.

Apvienotā Karaliste uzskata, ka ceļotāji ir "pilnībā vakcinēti" divas nedēļas pēc tam, kad viņi ir saņēmuši divas devas vakcīnas pret Covid-19, ko apstiprinājusi Apvienotās Karalistes valdība, Eiropas Zāļu aģentūra vai ASV Pārtikas un zāļu pārvalde. Apstiprinātās vakcīnas ietver vakcīnu Pfizer/BioNTech, Moderna vakcīnu, Oksfordas/AstraZeneca vakcīnu vai Janssen vakcīnu (nepieciešama tikai viena Janssen deva).

Tikmēr Gruzija un Meksika no šodienas tiks pievienotas "sarkanajam" sarakstam, pieprasot ceļotājiem, kas ierodas no šīm valstīm, 10 dienas pavadīt karantīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86100507sec.