Uzzini, kurās Eiropas Savienības valstīs vēl joprojām spēkā ceļošanas ierobežojumi

Lai gan vairums Eiropas Savienības valstu ir atcēlušas Covid-10 dēļ ieviestos ierobežojumus, dažas vasltis tos vēl joprojām ir saglabājušas.

Francija

Francijā vēl joprojām ir spēkā valstu sadalījums “zaļajās” un “oranžajās”. Eiropas Savienības valstis gan ir zaļajā sarakstā, taču daudzas tā dēvētās trešās valstis ir oranžajā sarakstā. Jāņem vērā, ierodoties Francijā, ceļotājiem ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas apliecinājums, vai arī jāveic Covid-19 tests pirms lidojums – Pcr tests 72 stunda pirms ierašanās valstī, antigēnu tests – 48 stunda pirms.

Malta

Ierodoties Maltā, tūristiem ir jāuzrāda vakcinācijas sertifikāts. No šādas prasības atbrīvoti tikai bērni līdz 12 gadu vecumam.

Nīderlande

Ieceļojot no trešajām valstīm Nīderlandē, ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Ieceļotājiem no Eiropas Savienības šāda prasība nav spēkā.

Portugāle

Portugālē vēl joprojām ir spēkā noteikumi, kas paredz, ka visiem ieceļotājiem ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, vai arī negatīvs Covid-19 testa rezultāts.

Spānija

Ja ieceļotājiem no Eiropas Savienības valstīm, ieceļojot Spānijā, vairs nav spēkā ierobežojumiem, tad tiem, kuri ierodas no trešajām valstīm vēl joprojām ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, vai arī jāveic Covid-19 tests.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.6438911sec.