Viļņā notiks pirmā starptautiskā jaunāko mobilo tehnoloģiju konference Baltijas valstīs

2018. gada 15. novembrī Lietuvas galvaspilsētā Viļņā notiks Baltic Mobile Congress – pirmā starptautiskā jaunāko mobilo tehnoloģiju un digitālo inovāciju konference Baltijas valstīs. Samsung Electronics Baltics organizētajā konferencē mobilo tehnoloģiju eksperti un biznesa līderi no visas pasaules dalīsies savos veiksmes stāstos un diskutēs par nākotnes tendencēm mobilo tehnoloģiju jomā.

"Šī starptautiskā konference ir lieliska iespēja vienuviet sastapt mobilo tehnoloģiju ekspertus no visas pasaules, mācīties no viņu veiksmes stāstiem un gūt iedvesmu savam biznesam. Baltic Mobile Congress ir pirmā šāda veida konference Baltijā, un tā pulcēs vairāk nekā 500 biznesa līderu no Baltijas reģiona, Polijas, Čehijas, Skandināvijas un citām valstīm. Neapšaubāmi šis ir svarīgs notikums visai reģiona mobilo sakaru tehnoloģiju nozarei," saka Philip Choi, Samsung Electronics Baltics prezidents.

Konferencē ar savu pieredzi, kā attīstīt veiksmīgu biznesu, dalīsies Samsung Electronics korporatīvo stratēģiju un biznesa attīstības direktors Nick Dawson, „Wolt“ vadītāja Baltijas valstīs Liis Rustel, futūrists un mākslīgā intelekta eksperts Michael Ludden un vairāki desmiti pārstāvju no citiem sekmīgiem pasaules uzņēmumiem. Viņi sniegs padomus, kā plānot un attīstīt savu biznesu un kā izmantot tehnoloģijas, lai ietu kopsolī ar mūsdienu aktualitātēm. Tāpat konferencē eksperti iepazīstinās ar būtiskākajām jomas inovācijām un runās par nākotnes tendencēm.

Baltic Mobile Congress norisināsies Siemens arēnā Viļņā, kur būs izveidota arī plaša interaktīva izstāžu zona. Tajā ikviens konferences apmeklētājs varēs izmēģināt jaunākās tehnoloģijas – lietotnes un ierīces no Samsung, lielo IT uzņēmumu un jaunuzņēmumu, kā arī citu organizāciju produktu un pakalpojumu klāsta.

Baltic Mobile Congress rīko Samsung Electronics Baltics.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.961303sec.