Tūristi par Klaipēdu uzzina brīdī, kad šeit ierodas [3]

Ne tikai skaistā vecpilsēta, tūrisma objekti vilina tūristus uz Lietuvu. Tūristi pamana arī nepieklājīgos šoferus, bankomātu trūkumu. Šogad Klaipēdu apmeklēja 60 tūkstoši tūristu, tūrisma sezonas laikā. Tūrisma informācijas centra sastādītajā populārāko valstu desmitniekā pirmo vietu ieņem vācieši, pēc tam seko ASV tūristi, latvieši, Polijas tūristi. Desmitniekā noturējušies ir arī angļi, igauņi, spāņi, franči, itāļi un nīderlandieši. Tūrisma informācijas centra darbinieki bija pārsteigti par to, ka tūristi, kas bija ieradušies ostas pilsētā, nekad nebija par to neko dzirdējuši, vai arī tiem bija minimāls priekšstats par Lietuvu. Tūristiem vislabāk patika Klaipēdas vecpilsēta, senlaicīgās ēkas, un protams, ka basketbols un alus. Tūristi palika neapmierināti ar Klaipēdas autoostu, bankomātu trūkumu un par nepietiekamu tūrisma informāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 gids 10/10/2007 21:26 ja salidzina kā bija pirms dieviem gadiem un tagad, tad Klaipēdas centra jau tiek daudz dzrīts, bet lidz pilnībai vēl tālu. Vienīgā ostas pilsēta Lietuvā,gribētos ar ventspili salidzināt, jo ienākumi tak nav mazie, bet nu bomzīga ši pilsēta ir. Jāņem vērā padomju paliekas, pilsēta karā stipri izpostīta un kā jau ostas pilsēta- ļoti daudz iebraucēju- cittautišu, kas nosaka gaisotni, nav jau vairs Austrumprūsijas Mēmele, tika vāciešu nostaļģija. nebūtu uz Kuršu kāpām caur K. jābrauc, mestu līkumu ši pilsētai, ari viesnīca Klaipēda -ists padomijas monstrs ar attiecīgu servisu, tiešām ja'brīnās, ka tik ilgi var nemeinīties?? Labāk nkšņot Nidā, viesnīcas pieticīgākas, bet pilnīgi cita atmosfēra!

2 xc90 10/10/2007 16:24 Tak lietuviešiem ari nav svešs mazohisms, kā mūsējie visur bāž acīs savu sextūrismu, tā leiši atraduši savu bubuli... igaunīši vien nebeidz sevi slavēt, gan jau ka ir uztaisīta tūrisma taka "pa bronzas Aļošas pēdām" ar akmens iesviešanu speciāli izveidotā skatlogā.

3 Lameris 10/10/2007 13:47 Skaic, raxta mērķis: latvieši, nebrauciet uz Klaipēdu - tur nekā nav un tūristus nemīl :D :D

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55251408sec.