Igaunija piedāvā neskaitāmas iespējas atpūtai ar bērniem

Igaunija ir lieliska vieta, kur atpūsties kopā ar bērniem - dažādas interesantas atrakcijas atrodamas daudzviet un katrs var atrast savai gaumei piemērotu. Savukārt ceļošana kopā ar bērniem, kas bieži ir grūta, kļūst par ērtu un patīkamu nodarbi, jo ir visur - gan pilsētās, gan laukos - atrodama bērniem draudzīga vide, pieejami interesanti muzeji un atrakciju parki, kas ir interesanti gan mazajiem, gan lielajiem ceļotājiem.

Tallinas centrā ieteicams kopā ar bērniem doties uz leļļu mākslas centru un NUKU (Leļļu) muzeju, kas atklāts 2010. gada pavasarī. Lielāko daļu centra eksponātu sastāda teātra leļļu muzejs, kas ar pašu leļļu palīdzību aizraujoši attēlo gan leļļu teātra, gan Igaunijas, gan pasaules vēsturi. Apmeklētāji var vērot, kā top lelles, kā arī paši uztaisīt lelli.

Skaistajā Tallinas Kadriorg parkā bērniem jāredz lieliskā, mazā mājiņa ar torni, kurā nekad nekļūst garlaicīgi. Katru dienu tur notiek dažādas akcijas - jebkura vecuma bērni vai arī jauni palikuši pieaugušie tur var spēlēt spēles, darināt mantas, klausīties, mācīties, lasīt, uzdot jautājumus un vienkārši jautroties.

Lielisks galamērķis visai ģimenei noteikti ir Vudilas spēļu parks, kas atklāts Dienvidigaunijā. Tajā pieejamas tādas atrakcijas kā batuta lēkšana, alpīnisma tornis, bērnu baseins un sky jumping. Iespējams iznomāt katamarānus un laivas, spēlēt peintbolu. Netālu atrodas Elistvere zoodārzs, tāpēc reģions ir ļoti piemērots ģimenes izbraukumam. Lieliski paēst var Vuti restorānā. Turpat iespējams arī makšķerēt dīķa foreles.

Īpašu piedzīvojumu ģimenes izbraucienā iespējams atrast pašā Tartu vecpilsētas sirdī, kur atrodas rotaļlietu muzejs. Tas iekārtots senā koka mājā un spēj pārcelt bērnības atmiņās arī pieaugušos. Bērniem te iespējams ne tikai daudz ko redzēt, bet arī daudz ko darīt. Muzeja patstāvīgajā ekspozīcijā atrodamas rotaļlietas no seniem un ne tik seniem laikiem, bet papildus muzejā notiek pašmāju un ārzemju mākslinieku darinātu un suvenīru leļļu izstādes, kā arī tradicionālo somugru rotaļlietu demonstrācijas. Muzejā atvērta rotaļu un spēļu istaba bērniem, kā arī teātris, kur bērni paši piedalās izrādēs.

Vairāk informācijas par tūrisma iespējām Igaunijā iespējams atrast interneta vietnē www.visitestonia.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43333912sec.