25 interesanti jubilejas fakti par tūrisma aģentūru «Estravel Latvia»

Starptautiskā tūrisma aģentūra «Estravel Latvia» piedāvā visus ar ceļojumiem saistītos pakalpojumus, kā arī tūrisma maršrutus visā pasaulē un nodarbojas ar ienākošā tūrisma apkalpošanu Baltijā, nodrošinot pakalpojumus individuāliem tūristiem, grupām un korporatīvajiem klientiem. 

25 interesanti fakti par tūrisma aģentūru «Estravel Latvia»
1. «Estravel Latvia» šomēnes svin 25. gadu jubileju – cilvēku attiecībās šo raksturo kā posmu, kad izturība vairs nav atkarīga no nejaušībām!
2. Uzņēmuma kolektīvā strādā 18 tūrisma nozares profesionāļi.
3. Vidējais darba stāžs «Estravel Latvia» kolektīvā ir 17 gadi, tāpēc kolēģi to pamatoti uzskata par savu ģimeni.
4. «Estravel Latvia» ir otra vecākā māsa «Estravel» grupas ģimenē, kurā šobrīd ietilpst aģentūras Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Austrālijā, ASV un Somijā, apvienojot vairāk nekā 200 tūrisma nozares profesionāļu.
5. 25 gadu laikā aģentūra Rīgā ir atvērusi 5 birojus, bet 20 gadus nemainīga adrese ir galvenajam birojam - Elizabetes ielā 63.
6. Uzņēmums ir izveidojis 5 mājas lapas klientu apkalpošanai tiešsaistes režīmā.
7. «Estravel Latvia» ir starptautiskā darījumu ceļojumu tīkla «American Express Global Business Travel» partneru struktūrvienība.
8. Uzņēmums nodrošinājis veiksmīgus ceļojumus gandrīz 1 000 000 ceļotājiem uz teju visām pasaules valstīm.
9. Aģentūra ir saglabājusi pastāvīgu pozīciju Latvijas IATA (Starptautiskās Gaisa Transporta Asociācijas) aģentūru pirmajā desmitniekā.
10. «Estravel Latvia» organizējusi Latvijas apceļošanu tūristiem un darījumu ceļotājiem no vairāk nekā 70 valstīm.
11. Aģentūra ir izplānojusi un noorganizējusi vairāk nekā 4 000 konferenču un pasākumu.
12. 24 gadus uzņēmums ticis veiksmīgi pārstāvēts izstādē ''Balttour'', kā arī daudzās citās tūrisma izstādēs un gadatirgos visā pasaulē.
13. «Estravel Latvia» atbalsta tūrisma nozares izglītības projektus, nodrošinot prakses vietas topošajiem nozares profesionāļiem.
14. Aģentūra darbojas Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijā (ALTA), kur kopā ar kolēģiem, it īpaši šajos krīzes laikos, cenšas pierādīt politikas veidotājiem, ka tūrisma nozare ir dzīvotspējīga un nozīmīga valsts tautsaimniecībā.
15. «Estravel Latvia» sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem cilvēkiem, piemēram, pavāriem Mārtiņu Sirmo un Mārtiņu Rītiņu, autosportistu Jāni Horeliku, 3x3 basketbola komandām u.c., piedaloties dažādās reklāmas kampaņās, loterijās un konkursos, veidojot arī balvu fondu.
16. Saliedētais aģentūras kolektīvs ir aktīvi Latvijas apceļotāji. Pārgājienos ir noieti 500 km, bet pa dažādām Latvijas upēm noairēti vairāk nekā 400 km.
17. Daudzu gadu garumā «Estravel Latvia» darbinieki ar ģimenēm un ārzemju kolēģiem piedalās «Estravel aģentūru grupas sporta spēlēs, kas tiek organizētas Igaunijā un Latvijā.
18. Aģentūras kolektīvs kopā ar ģimenēm ik gadu pavada kopīgas vasaras brīvdienas Kaltenes jūrmalā, bet Ziemassvētkus svin ar dažādām, īpašām tradīcijām, piemēram slepenā draudziņa dāvanu slēpšanu un meklēšanu. Katru gadu 21. martā kolektīvs kopīgi atzīmē pavasara iestāšanos.
19. «Estravel Latvia» darbinieki ir aktīvi sportotāji – iecienīto sporta veidu vidū ir skriešana, maratons, distanču slēpošana, smaiļošana, airēšanas slaloms un maratons, klinšu kāpšana, makšķerēšana, joga, zobenu cīņas u.c.
20. 25 gadu laikā uzņēmums ir piedzīvojis un pārdzīvojis globālo finanšu krīzi, vulkānu izvirdumus un zemestrīces, un ir apņēmības pilni pārdzīvot arī pandēmiju!
21. Pandēmijas pirmajā posmā līdz Latvijas robežu slēgšanai 72 stundu laikā «Estravel Latvia» ceļojumu konsultanti, strādājot diennakts režīmā, pārveda mājās visus savus klientus, kuri to vēlējās.
22. Periodā, kad 2020. gadā bija slēgtas robežas, «Estravel Latvia» ir palīdzējusi Latvijas valstspiederīgajiem atgriezties mājās, organizējot regulārus transfērus no citām Eiropas lidostām un ostām.
23. Šo gadu laikā «Estravel Latvia» ir ieguvusi neaizstājamus un nenovērtējamus sadarbības partnerus Latvijā un citur pasaulē, ar kuriem kopīgi iemantota klientu uzticība un draudzība.
24. Anta Jokste ir «Estravel Latvia» vadītāja un titula «Gada cilvēks tūrismā 2016» īpašniece.
25. «Estravel Latvia» kolektīva dalībnieki ir apņēmības pilni turpināt iesākto darbu un nākošo 25 gadu laikā tiekties uz arvien jaunām virsotnēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46905804sec.