Nakšņošana pie dabas ar pilsētas komfortu – glempings «Uz salas» Latgalē

Jau vairākas vasaras Latgalē viesus uzņem glempings “Uz salas”. Atbilstoši nosaukumam, šī atpūtas vieta patiešām atrodas ezera vidū, uz vienas no Dagdas ezerā esošajām salām, uz kuru nokļūšana iespējama tikai ar laivu. Unikālā atrašanās vieta rada sava veida romantiku un atšķir to no citām līdzīgām atpūtas vietām. “Uz salas”, atbilstoši glempinga konceptam, piedāvā pavadīt laiku pie dabas, vienlaikus nezaudējot pilsētas videi raksturīgās ērtības – atturīgā stilā iekārtotās teltis ar skatu uz ezeru ir mēbelētas, un katrā no tām atrodas arī malkas krāsniņa, tā gādājot par siltumu un mājīguma sajūtu arī drēgnākos vasaras vakaros.

Skati fotogaleriju - 25 bildes

Pilsētas ērtības “Uz salas” tās īpašnieki ienesuši saudzīgos veidos, rūpīgi piemeklējot risinājumus, kas neizjauc dabas veidoto lietu kārtību – piemēram, elektroenerģija tiek ražota turpat uz virtuves jumta ar saules paneļu palīdzību. Arī vizuāli daudz domāts par estētiski gaumīgiem risinājumiem – te dominē dabiski materiāli un krāsas, lai kopā ar apkārt esošo dabu viss veidotu harmonisku noskaņu, kurā pilsētniekiem atgūt mieru.

20230519-Uzsalas-02

Salas viesu ērtībai ir pieejamas ar tekošu ūdeni aprīkotas labierīcības un dušas kabīnes ar karstu ūdeni, kurās pieejami dabai draudzīgi ķermeņa kopšanas līdzekļi. Tāpat viesi var izmantot virtuvi, kurā atrodams viss nepieciešamais, lai pagatavotu iecienītāko maltīti – ir gan ledusskapis, gan gāzes plīts, gan arī cepeškrāsns, kā arī trauki, virtuves piederumi, dzeramais ūdens. Turpat blakus virtuves terasei aug arī piparmētras svaigai tējai un rabarberi brīvdienu rīta plātsmaizei.

Interesentiem pieejamas sešas divvietīgas glempinga teltis, kurās iespējams līdzās divguļamai gultai ievietot papildus gultu, lai te būtu ērti palikt ne vien pāriem, bet arī ģimenēm. Interjers veidots minimālistisks, lai saglabātu dabisko brīvības un viegluma sajūtu. Katrai teltij līdzās ir laipiņa ar izeju uz ezeru, uz kuras iespējams netraucēti baudīt brokastu maltīti. Teltis atrodas viena no otras atstatus, saglabājot viesu privātumu.

20230519-Uzsalas-03 Lai iepazītu ne tikai pašas salas skaistumu, bet arī gleznaino Dagdas ezeru, salas viesi aicināti izmantot autentiskas meistara darinātas airu laivas un doties makšķerēt saullēktā vai baudīt romantisku vakaru uz ūdens. Vakaros iespējams iekurināt ugunskuru un turpat blakus esošo grilu un ļauties sarunām gan savā kompānijā, gan iepazīties ar citiem salas viesiem.

Glempings viesus uzņem katru gadu vasaras sezonā no jūnija līdz septembrim, sniedzot iespēju dabas tuvumā baudīt skaistākos un siltākos gada mēnešus. Salas saimnieki sola atmiņā paliekošu pieredzi krāšņajā Latgales dabā, ko papildina komfortablas un estētiski pievilcīgas naktsmītnes.

Vairāk informācijas:
- mājaslapa
- Instagram
- Facebook

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46801209sec.