Travel RSP aicina iepazīt Latvijas svētkus

Travel RSP jaunums – šovasar organizējam Latvijas svētku iepazīšanas tūri – un, izvēloties jebkurus 3 no piedāvātajiem 5 braucieniem, par ceturto maksā vien latu!

Latvija var lepoties ar krāšņiem svētkiem! Tā godina savas pilsētas, aicina līksmot par ziediem un vīnu un pat sarīko svinības bānītim. Šovasar Travel RSP aicina savus ceļotājus piedalīties svētkos kopā ar mums. Pa ceļam viesosimies pilīs, darbnīcās, muzejos, zemnieku saimniecībās, izstaigāsim mežu takas un pat ķersim vēju no stāvkrasta malas!

Brauksim:

- 26.maijā uz Dobeles ceriņu dārzu klausīties koncertu

Maija beigas ir Latvijas ziedošākais laiks, kas sevišķi krāšņi izskatās Zemgales plašajos līdzenumos ar dzeltenām pieneņu pļavām... un Dobeles ceriņiem! Vienas dienas laikā še pat Latvijā palutināsim visas savas maņas – garšu “Lāčos” un “Rūķīšos”, smaržu – ceriņu dārzā, dzirdi – stāstos, tausti – ieroču iemēģināšanā Jaunpils pilī, redzi – vēlā pavasara krāšņumā.

- 29.jūnijā uz Dārza svētkiem un oranžērijas atklāšanu Rundāles pilī

Ik gadu Rundāles pilī tiek svinēti krāšņi dārza svētki, šogad to laikā tiks atklāta grāfu Šuvalovu oranžērija. Tomēr arī pa ceļam uz svētkiem var paspēt daudz ko apskatīt un izbaudīt – izslavētās “Ķirzaciņas” veldzi, Latvijā jaunākā brīvdabas muzeja savdabību, Bauskas pils šarmu, kā arī trušu pilsētiņas viesmīlību.

- 27.jūlijā uz Sabiles Vīna svētkiem

Šovasar jau 15. reizi Sabilē tiks svinēti Vīna svētki – šogad tiem izvēlēts izaicinošs vadmotīvs - “Sabilē vētra norauj jumtu!”. Dienas gaitā – tirdziņi, ampelēšanās, darbnīcas, teatralizēta parāde un vēl daudz citu aktivitāšu. Pa ceļam uz svinībām – pils un šokolāde!

- 3.augustā uz Ventspils pilsētas svētkiem un ziedu paklāju festivālu

Ventspils ir viena no Latvijas visskaistākajām, vissakoptākajām un brīvdienās visapmeklētākajām pilsētām, it sevišķi tās grandiozo pilsētas svētku laikā. Šovasar pilsēta svin savu 723. dzimšanas dienu – un ar katru gadu svinības top aizvien krāšņākas!

- 9.septembrī uz Gulbenes – Alūksnes bānīša 110 gadu jubilejas svinībām

Rudens – ražas novākšanas, krāsainības un krāšņuma laiks. Rudenī saimnieki novērtēja, cik turīgi kļuvuši – un ne jau vienmēr tas bija mērāms naudā, bieži arī mantā – graudos, maizes klaipiņos, siera rituļos, dzērienu mucās... Šī rudens bagātību dosimies novērtēt uz Vidzemi un piedalīsimies Gulbenes – Alūksnes bānīša 110 gadu svinībās!

Uz tikšanos ekskursijās!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63237286sec.