Piedalies Valmieras novada apceļošanas akcijā «Savējo stāsti»!

Sadzirdēt, saklausīt un sajust savas zemes Latvijas īpašo skanējumu vietējo cilvēku stāstos – ar šādu aicinājumu Valmieras novadā no 5.augusta līdz 31.oktobrim norisināsies īpaša tūrisma akcija “Savējo stāsti”.

Brīnišķīgas vietas un vidi veidojam mēs paši. Tie ir stāsti par savējiem, par tiem, kuri šeit dzīvo, kuri glabā atmiņas par te piedzīvoto, kuri veido un bagātina vietējo kultūras un tūrisma dzīvi, kuriem acīs deg dzirkstelīte par to, ko viņi ir paveikuši, dara un turpinās darīt. Tie ir sirsnīgi cilvēkstāsti par dzīvi šeit, atmiņām par piedzīvoto un pārdzīvoto, par smiekliem un asarām, par sirdsdarbu, lepnumu, identitāti un lokālpatriotismu, par pārmaiņām laika griežos.

Lai piedalītos Valmieras novada apceļošanas akcijā, dalībniekiem, vadoties pēc foto fragmentiem un raksturojošiem pavedieniem objektu aprakstos, jāatrod konkrētās vietas dabā. Tajās nepieciešams sameklēt tūrisma akcijas norādes ar QR kodu, kuri glabā aizraujošus video stāstus. Ja tomēr nevedas nojaust vietu pēc foto fragmenta vai norādēm, iespējams izmantot arī bukletā norādītās GPS koordinātas, kas akcijas dalībniekus aizvedīs uz konkrētajiem objektiem.

Lai noklausītos īpašos video stāstus, nepieciešams noskenēt plāksnītē redzamo QR kodu savā viedtālrunī ar interneta pieslēgumu. Uzmanīgi ieklausoties katrā stāstā, būs iespējams dzirdēt jautājumu, uz kuru aicinām rast atbildi un ierakstīt to tūrisma akcijas bukletā.

Kopskaitā tūrisma akcijā iekļautas 24 dažādas vietas Valmieras novadā. Lai pretendētu uz galveno balvu – tūristu klases velosipēdu – vai citām veicināšanas balvām, nepieciešams apmeklēt vismaz 12 objektus.

Tūrisma akcijas bukletus iespējams saņemt Valmieras, Mazsalacas, Rūjienas, Strenču tūrisma informācijas centros, Valmieras pilsētas pārstāvniecībā Rīgā un citos tūrisma informācijas punktos Valmieras novadā, kā arī lejupielādēt elektroniski ŠEIT.

Aizpildītos akcijas bukletus līdz 2021.gada 5.novembrim gaidīsim Valmieras, Mazsalacas, Rūjienas, Strenču tūrisma informācijas centros, Valmieras pilsētas pārstāvniecībā Rīgā (11.novembra krastmala 29) vai atsūtītus pa pastu uz Valmieras Tūrisma informācijas centru (Rīgas iela 10, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201).

Akcijas noslēguma pasākums plānots 2021.gada 13.novembrī Valmierā, kad spēles veiksmīgākie dalībnieki pēc nejaušības principa saņems veicināšanas balvas no Valmieras novada tūrisma uzņēmumiem. Galveno balvu – tūristu klases velosipēdu – nodrošina Valmieras novada pašvaldība sadarbībā ar SIA “Aktīvā tūrisma centrs EŽI”. Laipni gaidīti Valmieras pusē! Lai piedzīvojums sākas!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59309387sec.