Baudi rudeni un piedalies ceļošanas akcijā «konTŪRE»!

Krāsainu svārku apjozts, ražas laika smaržu un spirdzinoša dzestruma pieliets, uz jauniem piedzīvojumiem Tevi gaida rudens Valmieras novadā. Jau vairāk nekā desmit gadus vasaras noslēgums un rudens pilnbrieds vairs nešķiet tik skumjš, jo dēkainos piedzīvojumos ierauj dalība tūrisma akcijā, kas ļauj atklāt, iepazīt, ieraudzīt un priecāties par kopā pavadīto laiku. Līdz 31. oktobrim piedalies pavisam īpašā Valmieras novada ceļošanas akcijā “konTŪRE”.

Piedaloties “konTŪRĒ”, piedzīvojumu dēkaiņi varēs iepazīties ar mazāk zināmām vietām un pavisam nesen, jaunā veidolā atdzimušiem tūrisma objektiem, atšifrēt noslēpumaino kontūru aprises un rast atbildes uz jautājumiem. Ceļošanas akcija rudenīgā piedzīvojumā vilina kā lielus, tā mazus dalībniekus, taču ceļš vieglāk vīsies draudzīgā ģimenes vai draugu kompānijā.

Lai piedalītos ceļošanas akcijā, dalībniekiem, vadoties pēc objektu raksturojošām kontūrām un apraksta, nepieciešams atrast konkrēto vietu dabā. Pēc vietas apmeklējuma būs iespējams atbildēt uz bukletā norādīto jautājumu. Lai ceļojums būtu aizraujošāks, vietas GPS koordinātas aicinām izmantot tikai gadījumos, kad nav iespējams atpazīt apmeklējamo objektu.

Kopskaitā tūrisma akcijā iekļautas 24 dažādas vietas Valmieras novadā. Lai pretendētu uz galveno balvu – tūrisma klases velosipēdu – vai citām veicināšanas balvām, nepieciešams apmeklēt vismaz 12 objektus un ierakstīt atbildes uz akcijas bukletā uzdotajiem jautājumiem. Piemēram, ģimene var piedalīties akcijā kā viens pretendents ar vienu kopīgu vārdu vai arī katrs ģimenes loceklis atsevišķi ar savu vārdu. Akcijas bukletu uz sava vārda var reģistrēt dalībnieki no 12 gadu vecuma.

Tūrisma akcijas bukletus iespējams saņemt Valmieras Tūrisma informācijas centrā, Zilākalna Kultūrvēstures un apmeklētāju centrā, Valmieras pārstāvniecībā Rīgā un citos tūrisma objektos  Valmieras novadā, kā arī lejupielādēt elektroniski ŠEIT.

Aizpildītos akcijas bukletus līdz 2022. gada 2. novembrim gaidīsim Valmieras Tūrisma informācijas centrā, nosūtītus pa pastu (Valmieras TIC, Rīgas iela 10, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201) vai ieskenētus un nosūtītus uz e-pastu [email protected].

Akcijas noslēguma pasākums plānots 2022.gada 12.novembrī Valmierā, kad spēles veiksmīgākie dalībnieki pēc nejaušības principa saņems veicināšanas balvas no Valmieras novada tūrisma uzņēmumiem. Galveno balvu – tūrisma klases velosipēdu – nodrošina Valmieras novada pašvaldība sadarbībā ar SIA “Aktīvā tūrisma centrs Eži”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.190413sec.