Ar moto parādi un svētku koncertu noritēs svētki «Tiksimies Sedā!»

19. augustā svētku rosība notiks Sedā – jaunākajā no Valmieras novada pilsētām. Svētku dienā notiks dažādas izklaidējošas aktivitātes lieliem un maziem apmeklētājiem.

Diena iesāksies rīta pusē ar sporta turnīriem volejbolā un mini-mini futbolā, kas notiks sporta laukumā Skolas ielā 2. Reģistrācija dalībai sporta turnīros norisināsies no plkst. 8.00 – 8.50. Turnīros aicinātas piedalīties brīvi komplektētas komandas – sieviešu, vīriešu vai jauktas, komandā 2 – 4 spēlētāji. Dalība sporta turnīros no 12 gadu vecuma, spēļu nolikumu meklējiet tīmekļvietnē valmierasnovads.lv.

Plkst. 13.00 uz muzikālu pasākumu “Draudzeņu koncerts” ciemos aicina Sedas bibliotēka, tajā klausītājus priecēs Sedas muzikālās, dziedošās meitenes.

Plkst. 14.00 pie Sedas Kultūras nama aicināti pulcēties visi mājdzīvnieku draugi un mīļotāji, jo Valmieras Kennelklubs sola parādīt suņu paklausības paraugdemonstrējumus un dejas ar suni, kā arī iepazīstināt ar suņu šķirnēm.

Plkst. 15.00 radošām izpausmēm tiks atklāta brīvā skatuve un svētku mazo apmeklētāju priekam tiks piedāvātas dažādas aktivitātes. Bērniem tikai būs jāpalūdz vecāku finansiālais atbalsts, jo aktivitātes būs par maksu.

Plkst. 16.00 pie kultūras nama varēs noskatīties nesen iestudēto K.Ieviņa komēdiju “Nevaldāmā meitene”, ko apmeklētājiem izrādīs J.Ziemeļnieka Strenču Tautas teātris.

Plkst. 17.30 Sedas pilsētas ielas pierūcinās motoru troksnis, jo ielās dosies Moto parādes dalībnieki. Pulcēšanās parādei pie Sedas dzelzceļa stacijas no plkst. 17.00. Moto parāde Sedas ielās jau ir kļuvusi par tradicionālu un ļoti iecienītu notikumu. Šī ir reize, kad izmantot iespēju pavizināties uz kāda no parādes dalībnieku spēkratiem, izbaudīt vēju un brīvības sajūtu. Parādes dalībnieki tiks cienāti ar tradicionālo Moto zupu.

Plkst. 18.45 notiks sporta spēļu dalībnieku apbalvošana, kurā atklāsies izveicīgākie, sportiskākie un stiprākie.

Dienas svinīgākais notikums būs svētku koncerts, uz kuru organizatori aicina ierasties plkst. 19.00. Koncerta viesi būs mūziķu grupa “ARmaestro” Anatolija Livčas vadībā, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra dziedošie aktieri Veronika Plotņikova un Ņikita Osipovs un sporta deju meistari Liza Manija un Ņikita Toms.

Diena noslēgsies ar balli DJ UGAs vadībā, ieeja uz balli 5 eiro.

Aicinām apmeklēt Sedu svētku reizē! Sedai ar starveida ielām un sava laika arhitektūru un kūdras purva tuvumu ir gan īpaša kultūrvēsturiska vērtība, gan savs, īpašs šarms.

Tiksimies Sedā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49376392sec.