Zinību dienas norises Valmieras novadā

Jaunais mācību gads lai kārtām bagāts – nopietnām, jancīgām, rosīgām, mierīgām, dzīvespriecīgām, zinātkārām par pasaules gudrībām un par sevi pašu! Lai jaunais mācību gads tieši tāds, kāds šķiet vislabākais!

Pēc Zinību dienas norisēm skolās aicinām jaunā mācību gada sākšanos svinēt kopā!

Valmierā

1. septembrī #PirmaisValmierā no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies Ziloņu ielā. Būs gan eksperimentu šovs (plkst. 12.00 un plkst. 14.00), gan Leriix ilūziju šovs (plkst. 13.00 un plkst. 15.00), gan fotostūrītis, gan iespēja iestiprināties ar street food.

1. septembrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 aicinām uz “Zinību diena – Citāda skola” Valmieras muzeja teritorijā! Zinību diena ir īstais laiks, lai pēc vasaras brīvlaika satiktu draugus un interesanti pavadītu laiku, tāpēc Valmieras muzejs aicina atklāt pils noslēpumu, atbildi meklējot dārgumu kartē. Iesaistoties uzdevumos, kurus būs jāveic dažādās vietās muzeja apkārtnē, Citādas skolas skolēniem būs iespēja iepazīt latvju rakstu zīmes, ar plaukstas palīdzību uzzīmēt zivi, putnu vai augu, no papīra izlocīt Hanzas tirgotāja kuģi, atminēt senus vārdus un izkustēties sportiskās aktivitātēs. Jāpiemin, ka Valmieras muzeja apmeklējums ģimenēm ar bērniem 1. septembrī ir bez maksas. Aicinām iepazīt Valmieras vēsturi arī jaunatklātajā ekspozīcijā “de Woldemer”. Savukārt Valmieras muzeja Izstāžu namā būs iespēja aplūkot mākslinieces Andas Munkevicas izstādi “Plūst”, kā arī ekspozīciju – atklāto krājumu “Mājā un sētā”.

Plkst. 19.00 aicinām uz Latvijas alternatīvā roka grupas “Sudden Lights” koncertu #PirmaisValmierā Valmieras Kultūras centrā! Pēc tam – diskotēka ar DJ BERNADETA. Grupas “Sudden Lights” darbība aizsākās 2012. gadā, kad to izveidoja četri draugi, kuri tolaik mācījās Pāvula Jurjāna Mūzikas skolā. 2023. gadā grupa piedalījās Latvijas Televīzijas rīkotajā dziesmu konkursā “Supernova 2023”, uzvarot un gūstot iespēju pārstāvēt Latviju 2023. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Pirmsskolas vecuma bērniem, skolēniem un studentiem ieeja ir bez maksas, uzrādot skolēna/ studenta apliecību un saņemot ieejas karti Valmieras Kultūras centra kasē; biļetes cena: 10 EUR (“Biļešu Paradīze”).

Valmiermuižā

1. septembrī no plkst. 10.00 līdz 19.00 Valmiermuižas alus virtuves terasē būs Zinību dienas svētku mielasts un rotaļas. Īpaši padomāts par maltīti bērniem, kas, protams, nozīmē arī svētku kūku piedāvājumu. Būs lielās galda spēles, GARDU MUTI zelteru etiķešu zīmēšanas un īslaicīgo tetovējumu darbnīca. Galdiņu rezervācija, zvanot pa tālruni 28664424 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

Strenčos

1. septembrī no plkst. 19.00 pie Strenču Kultūras centra notiks vasaras jautrais, muzikālais koncertšovs bērniem “Uz balli ielūdz Adamsu ģimenīte”. Muzikālā koncertšova stāsts būs par Mortīciju un Gomesu, kuri nezina, kā iepriecināt savu meitu Vensdeju, kad viņa brīvlaikā atgriezusies no mācībām Nevermoras akadēmijā. Viņiem rodas plāns, kā meitai tomēr radīt prieku, – rīkot balli, uz kuru ielūgt visdīvainākos viesus no malu malām, aicinot viņus sagatavot priekšnesumus, kas Vensdejai varētu šķist īpaši un iepriecinoši.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49229383sec.