Valmieras novads: Aicinām piedzīvojumu pārgājienā uz MiniCiemu!

Valmieras novada tūrisma objektu saimei pievienojies MiniCiems, kur uz ievērojamām Latvijas celtnēm vari lūkoties ar milža acīm. 2023.gada 24. septembrī plkst. 11.00 nāc pārgājienā pa Brenguļu apkārtni kopā ar dabas, tūrisma un aktīvās atpūtas pārzinātāju Santu Paegli un iepazīsti apkārtnes leģendas un nostāstus.

Aptuveni 10 km garais, apļveida maršruts būs piemērots skolas vecuma bērniem kopā ar lielajiem piedzīvojumu meklētājiem. 4 stundu laikā šķērsosim seno Ainaži–Smiltene dzelzceļa posmu un dosimies gar Jaunvāles muižas vietu. Piedzīvojums sāksies no MiniCiema Brenguļu pagastā un vedīs pa visdažādāko segumu ceļiem, taciņām un meža stigām, lai noslēgumā atkal atgrieztos sākumpunktā. Pa ceļam viesosimies arī vietā, kur savulaik Kārlis Ulmanis lasījis lekcijas par piensaimniecību. Pārgājiena temps būs mērens, un kopā ar viesošanos aizņems aptuveni četras stundas.

Lai diena būtu patīkama, aicinām vilkt ērtu, laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, kā arī līdzi paņemt ūdeni. Pārgājiena noslēgumā mielosimies ar gardām uzkodām un tēju. Pārgājiena sākuma punktā iespējams nokļūt ar privāto auto.
Pārgājiena dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc savu dalību aicinām pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213, rakstot uz e-pastu [email protected] vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Bruņinieku ielā 1). Pārgājiena dalības maksa ir 5 EUR (pirmsskolas vecuma bērniem dalība pasākumā ir bez maksas).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52473998sec.