Aicina uz radošo darbnīcu kopā ar mākslinieku Krišu Salmani

2023. gada 9. novembrī no plkst. 15.00 Valmierā, topošajā laikmetīgās mākslas telpā “Kurtuve” notiks radošā darbnīca kopā ar mākslinieku Krišu Salmani. Jauniešiem un citiem interesentiem būs iespēja izspēlēt laikmetīgās mākslas atpazīšanas spēli. Savukārt pēc radošās darbnīcas (plkst. 17.00) sāksies ekskursija, kopā ar kuratori Māru Žeikari apskatot izstādes "Pretrunu pilns zīmējums ar gaišredzības iezīmēm" darbus Valmierā un Valmiermuižā. Iepriekšēja pieteikšanās darbnīcai un ekskursijai ir obligāta šeit.

Radošajā darbnīcā kopā ar Krišu Salmani, kurš ir viens no izstādes "Pretrunu pilns zīmējums ar gaišredzības iezīmēm" dalībniekiem, būs dažādi radošie vingrinājumi, kā skatīties uz mākslu, kā atpazīt laikmetīgo mākslu un kā to atšķirt no ne-mākslas. Plānota arī praktiska darbošanās. Visi nepieciešamie materiāli tiks nodrošināti, iepriekšējas zināšanas nav nepieciešamas. Darbnīcas ilgums – divas stundas.

Ekskursijai interesenti aicināti pulcēties plkst. 17.00 pie topošās laikmetīgās mākslas telpas “Kurtuve” (būs nodrošināts autobuss, bet būs arī pastaiga). Norises ilgums – līdz trim stundām.

Dalība darbnīcā un ekskursijā ir bez maksas.

Izstādi organizē Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LCCA) sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību.

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar LCCA izglītības projektu vadītāju Māru Žeikari, [email protected], +37129586893.

Izstādē “Pretrunu pilns zīmējums ar gaišredzības iezīmēm” astoņi Latvijas mākslinieki reflektē par un mijiedarbojas ar Māra Bišofa daiļradi. Līdz 10. novembrim izstāde apskatāma Valmierā un Valmiermuižā – no ēku sienām un jumtiem līdz pat veikalu plauktiem. Plašāk šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34921312sec.