6.jūlijs vēsturē: Tiek dibināta Latvijas tūrisma firma «Nikos Travel»

2007.gada 6.jūlijā tika dibināta Latvijas tūrisma firma «Nikos Travel», kuras vadītāja ir Elena Serebrjakova. Galvenais «Nikos Travel» darba princips ir individuāla pieeja katram klientam, lai ceļotāji kvalitatīvi varētu apceļot, Latviju, Baltiju, Eiropu un visu pasauli. Visu šo gadu iekrātā ceļojumu pieredze, krīzes situāciju pievarēšana un tiekšanās pēc jaunām zināšanām ir radījusi stabilu bāzi, lai mūsu Latvijas tūrists justos drošs un aprūpēts. Tūrisma firma «Nikos Travel» ir ALTA (Latvijas tūrisma aģentūru un tūroperatoru asociācija) biedrs.

2022.gada aprīlī uzņēmīgā Elena Serebrjakova atvēra «Riga Premium Apartment», kas ir moderni, skaisti, gaiši apartamenti pašā Rīgas centrā.

Uzņēmuma vadītāja vienā no Travelnews.lv intervijām (2017) ir teikusi par «Nikos Travel»: Savulaik es ar izcilību pabeidzu Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolu (ISMA), tieši studējot tūrismu. Es jau sen zināju, ka strādāšu tūrismā. Skolā mums bija ekskursija uz Itāliju, kas mani sajūsmināja. Autobuss bija vecs, gulēt neērti, bet grupas vadītāja man šķita kā tāds Dievs, kura var braukāt pa pasauli. Pēc studijām sāku strādāt tādā tūrisma kompānijā Avotu ielā, kura tagad vairs nav. Pēc tam strādāju tūrisma firmā, kurā darīju visu – tulkoju, izstrādāju maršrutus, organizēju, braucu kā grupas vadītāja uz Čehiju un citām valstīm. Man ļoti patika, bet ātri sapratu, ka, ja ir ģimene, tad strādāt par grupas vadītāju ir grūti, jo Ziemassvētki, Jaunais gads un citi svētki vienmēr ir aizņemti darbā, proti, bieži vien jāpavada ceļā. Vēlāk man piedāvāja darbu tūrisma firma «Air Tour», kur strādāju mārketinga nodaļā. Esmu ļoti pateicīga tās direktoram Sergejam Treņinam, no kura es ļoti daudz iemācījos. No turienes, ļoti labi šķīrāmies, un viņš man pateica, ka jau sen zinājis, ka es kā darbinieks ilgi nestrādāšu, gan jau pati kaut ko izdomāšu.

Man bija dekrēta atvaļinājums, kurā sāku rakstīt «Nikos Travel» biznesa plānu. Mans dēls ir par vienu gadu vecāks nekā mans uzņēmums. Es neesmu cilvēks, kurš var mājās nosēdēt uz vietas, man vajag kaut ko darīt. Sākumā man pat nebija firma, kad es jau palīdzēju kādai grupai atbraukt uz Latviju, pēc kā es sapratu, ka man patiešām vajag savu uzņēmumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14677501sec.