27.maijā satiec Gulbenes novadu Kalnciema kvartālā

27.maijā no plkst. 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartālā notiks Gulbenes novada diena, aicinot iegādāties novada mājražotāju un amatnieku produkciju un caur mākslinieku priekšnesumiem un meistaru darbošanos iepazīt novada kultūru un tradīcijas.

Šajā dienā Kalnciema kvartālā būs iespēja iegādāties “IGB oga” veselīgos cidoniju un upeņu produktus un “AmberFarm” smiltsērkšķu produktus ikdienai un svētku galdam, vīna darītavas “Vecpāpani” augļu un ogu vīnus, “Ramkas medus” produkciju, kā arī produktu līnijas “Zaļā vaļā” liofilizētos gardumus. Starp tirgotājiem varēs sastapt arī radošās apvienības “Piektā māja” un Druvienas pagasta amata meistarus, kas piedāvās savus meistardarbus. Vienlaikus tirgū piedalīsies arī Kalnciema tirgus iknedēļas tirgotāji ar apmeklētāju iecienītajiem labumiem.

Paralēli uz brīvdabas skatuves ikviens būs aicināts baudīt īpašu kultūras programmu. No plkst. 11:00 līdz 12:00 latviešu tautas dziesmu pasauli un tradīcijas izzināt ļaus Druvienas folkloras kopa “Pērlis”, no plkst. 12:30 līdz 14:00 izklaidēs improvizācijas teātris, bet no plkst. 14:30 līdz 15:30 muzicēs grupa “Saburzīts, bet solīds”.

Visas dienas garumā notiks arī dažādas meistarklases, radošas darbnīcas un aktivitātes. Kopā ar Druvienas meistariem varēs radīt savus koka suvenīrus. Radošā apvienība “Piektā māja” piedāvās cianotipijas darbnīcu, savukārt Gulbenes novada bibliotēka aicinās uz literāro tikšanos ar grāmatu autori, novadnieci Leldi Kovaļovu. Uz radošu un izglītojošu darbošanos, kā arī interaktīvām spēlēm un aktivitātēm aicinās Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejs, izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks”, Stāmerienas pils un Gulbenes novada jaunieši. Apmeklētājiem būs pieejama arī informācija par plašo un daudzveidīgo novada tūrisma piedāvājumu un lielākajiem novada kultūras pasākumiem vasaras sezonā.

Ieeja tirgū un dalība pasākumos bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54296494sec.