Turība aicina uz Atvērto durvju dienu

Liela daļa topošo studentu joprojām nav izlēmuši, kurā virzienā un kurā augstākās izglītības iestādē studēt. Tāpēc, ja vēl neesi izlēmis vai šaubies par sev piemērotākās studiju programmas izvēli, Biznesa augstskola Turība aicina apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas norisināsies 27. jūlijā plkst. 18:00 augstskolas Facebook lapā. Pasākuma laikā topošais students gūs atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem.

"Ir skaidri jāapzinās savas stiprās puses, lai ieliktu pirmos pamatsoļus savas karjeras veidošanā. Turklāt, lai neapjuktu ir jāspēj orientēties arī plašajā studiju klāsta piedāvājumā. Ja joprojām neesi ticis skaidrībā, par ko vēlies kļūt un ko tālāk studēt, tad, iespējams, apmeklējot atvērto durvju dienu, kļūs skaidrs kādu studiju virzienu izvēlēties, " uzsver Turības Studiju informācijas centra vadītāja Iluta Ernstsone.

Pasākuma laikā ikvienam studētgribētājam būs iespēja attālināti tikties ar studentiem, pasniedzējiem un fakultāšu dekāniem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par augstskolu, studiju procesu un piedāvātajām studiju programmām, kā arī studentu dzīvi. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iejusties studenta lomā, virtuāli paviesojoties lekciju auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, Studējošo pašpārvaldes birojā.

Pasākuma noslēgumā, ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošu jautājumu par studiju procesu vai citiem ar augstskolu saistītiem jautājumiem.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56855416sec.