Garmin prezentē savu vadošo GPSMAP® 9000 karšu ploteru sēriju

Garmin, pasaulē inovatīvākais un atzītākais kuģu elektronikas ražotājs, no šodienas piedāvā GPSMAP® 9000 karšu ploteru sēriju jūrniekiem, kas ir pelnījuši vislabākās tehnoloģijas. Šie universālie karšu ploteri ar 19, 22, 24 vai 27 collu skārienekrānu un septiņas reizes ātrāku procesoru nekā iepriekšējām sērijām piedāvā satriecošu 4K izšķirtspēju un ekrāna dzidrumu no malas līdz malai. Pateicoties Garmin jaunajam BlueNet™ gigabitu tīklam, šie augstākās klases daudzfunkciju displeji (MFD) nodrošina visaptverošu un ātrāku savienojamību visā kuģī.

“Gadu desmitiem jūrnieki ir paļāvušies uz Garmin GPSMAP aprīkojumu, kas palīdz viņiem pārvietoties pa ūdeņiem visā pasaulē. Balstoties uz šiem panākumiem, mēs ar prieku iepazīstinām 9000 sēriju ar lielākiem, savā klasē labākajiem displejiem, zibenīgi ātru datu apstrādes ātrumu un labāko Garmin BlueNet tīkla pieredzi,” uzskata Garmin globālā patēriņa produktu pārdošanas viceprezidents Dens Bartels (Dan Bartel).

4K izšķirtspēja GPSMAP 9000 sērijas ierīcēm nodrošina mūsdienīgu izskatu un uzlabotu stikla dizainu. Savā jomā lielākie karšu ploteri, kas pieejami ar 19, 22, 24 vai 27 collu skārienekrānu, katru MFD var uzstādīt plakanā vai padziļinājumā, lai izveidotu satriecošu stikla stūri. IPS skārienekrāni nodrošina izcilu skaidrību un lasāmību saules gaismā, izteiktas un precīzas krāsas, kas ir redzamas no jebkura skata leņķa, pat valkājot polarizētas saulesbrilles. Pirmo reizi makšķernieki var redzēt zivis un hidrolokatora mērķus satriecošā 4K izšķirtspējā, pievienojot Garmin GSD™ hidrolokatora moduli, Panoptix™ pārveidotāju vai LiveScope™ hidrolokatoru (pārveidotāji tiek pārdoti atsevišķi).

GPSMAP 9000 sērijas ierīcēm ir septiņas reizes jaudīgāks procesors nekā iepriekšējās sērijas ierīcēm, tās ir ātras, atsaucīgas un nodrošina Garmin ātrāko kartēšanu un Auto Guidance+™ maršrutēšanu. Šī augstākās klases apstrādes jauda pilnveido visus iebūvētos sensorus, piemēram, hidrolokatorus, radarus, kameras, video un digitālās komutācijas, kā arī uzlabo kopējo tīkla izmantošanu.

Izmantojot Garmin jauno BlueNet gigabitu tīklu, jūrnieki var savienot GPSMAP 9000 sērijas ierīces ar vairākiem karšu ploteriem, kamerām, radariem, hidrolokatoriem un līdz pat 10 reizēm ātrākam tīklam. Pateicoties BlueNet tehnoloģijai, GPSMAP 9000 sērija piedāvā uzlabotu multivides straumēšanu, tāpēc izklaide, ko sniedz laivošana, kļūs arvien labāka. Pateicoties HDCP (augstu frekvenču digitālā satura aizsardzība) izplatīšanai, lietotāji pat var atskaņot un klausīties vienu un to pašu video vairākos ekrānos. 9000 sērijas ierīces var savienot arī ar saderīgām Garmin jūras sistēmām, tostarp citiem GPSMAP karšu ploteriem, radariem, autopilotiem, sensoriem un citām ierīcēm, kas izmanto NMEA® 2000 un NMEA® 0183 tīklus, un iebūvētais Wi-Fi® nodrošina uzticamus bezvadu programmatūras atjauninājumus, izmantojot ActiveCaptain® lietotni ar saderīgu viedtālruni vai planšetdatoru.

Inovatīva integrācija
Kā kuģa vadības centrs GPSMAO 9000 ierīce piedāvā vienkāršu un plašu integrāciju ar kuģa sistēmām, tostarp:
• Dzinēja uzraudzība ļauj pārraudzīt dzinēja rādītājus, piemēram, apgriezienus, ātrumu, degvielas plūsmu, temperatūru, brīdinājumus par pārsniegšanu un daudz ko citu.
• OneHelm™ integrētā digitālā komutācija pilnībā atbalsta EmpirBus™ sistēmu un trešo personu uzraudzības, kontroles un automatizācijas risinājumus.
• Klausieties mūziku, skatieties filmas un saņemiet audio paziņojumus, izmantojot integrēto Fusion® skaņas un izklaides sistēmu.
• Kontrolējiet un skatiet kadrus tieši kartē, pateicoties kameras atbalsta funkcijām; Jūs pat varat iegūt 360 grādu skatu no putna lidojuma uz manevriem mazā ātrumā, piemēram, ciešu pietauvošanos, izmantojot Garmin Surround View kameru sistēmu (nopērkama atsevišķi).
• Savienojiet pārī savu GPSMAP 9000 sērijas karšu ploteri ar saderīgu Garmin viedpulksteni, lai tieši no pulksteņa attālināti vadītu pamata MFD funkcijas, piemēram, kartes tālummaiņu, autopilota vadību un citas.
• Vadiet karšu ploterus ar balss komandām, izmantojot saderīgas austiņas (nav iekļautas komplektā).
• OEM ražotāji var personalizēt sākumlapu un galveno lapu, lai izveidotu unikālu zīmola izskatu.

GPSMAP 9000 sērijas ierīces atbalsta Garmin Navionics+™ kartes, izmantojot Auto Guidance+ tehnoloģiju ātrākai maršruta noteikšanai un uzlabotai maršruta informācijai, kā arī viena gada abonementu jaunākā satura ikdienas atjauninājumiem. Atjauniniet savas kartes uz Garmin Navionics Vision+™ premium versiju, lai pievienotu reljefa ēnas, hidrolokatora attēlus, augstas izšķirtspējas satelītattēlus, aerofotoattēlus un daudz ko citu.

Paredzams, ka GPSMAP 9000 sērijas ierīces būs pieejamas jau nākamajā mēnesī. To sākumcena mazumtirdzniecībā ir sākot no 10 499,99 eiro. Katrs MFD ir aprīkots ar GPS 24xd uztvērēju un antenu ar daudzfrekvenču GPS, lai nodrošinātu precīzu atrašanās vietas informāciju un kursa precizitāti pat pie maza ātruma. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet garmin.com/marine.

Garmin produkti, kas ir rūpīgi izstrādāti dzīvei ārpusē, ir radījuši apvērsumu visu līmeņu un prasmju skrējēju, riteņbraucēju, peldētāju un sportistu dzīvē. Apņemoties izstrādāt tehnoloģijas, kas ļauj cilvēkiem dzīvot aktīvi un sasniegt maksimālo veiktspēju, Garmin uzskata, ka katra diena ir jauna iespēja pārspēt vakardienu. Vairāk nekā 30 gadus Garmin atrodas jaunāko GPS navigācijas un bezvadu ierīču izstrādes priekšgalā, un ir radījis ierīces cilvēkiem, kuri vēlas piekopt aktīvu dzīvesveidu. Garmin fokusējas uz piecām nozarēm: auto, aviācija, fitness, kuģošana un aktīvā atpūta. Vairāk informācijas Garmin virtuālajā preses telpā: https://newsroom.garmin.com/newsroom/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5898962sec.