Piedāvā deviņas aplikācijas dabai draudzīgiem ceļotājiem

Apkopotas deviņas labākās mobilo telefonu aplikācijas, kas padara ceļojumu ērtāku gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem.

Augošais mobilo aplikāciju skaits palīdz tūristiem visa ceļojuma laikā – ar lidojumu rezervēšanu, labāko viesnīcu cenu meklēšanu un citu tūristam vajadzīgās informācijas meklēšanu.

1. TripIt (Android, iPhone, Blackberry, Windows phone). Maršruta plānotājs, palīdzot atrast vajadzīgo lidojumu, viesnīcu, auto nomu un tūrisma apskates vietu informāciju.

2. FlightTrack (iPhone, iPad, Android, BlackBerry and Windows phone). Piedāvā jaunāko informāciju par reisiem no vairāk kā 1.600 lidostām un 1.400 aviokompānijām. Aplikācija tiek lietota, lai atrastu informāciju par lidojumiem, lidojumu kavēšanās un atcelšanas iemesliem.

3. GateGuru (iPhone, Android and Windows phone). Parāda informāciju no konkrētās lidostas – laikapstākļus, lidojumu izlidošanas laikus un statusu, detalizētu informāciju par lidojumiem, izlidošanas vārtu informāciju. Aplikācija pieejama 65 valodās.

4. Google Translate (iPhone and Android). Palīdz ceļotājiem atrast vajadzīgo 65 dažādās valodās.

5. WiFi Finder (Android and iPhone). Aplikācija parāda tuvāko iespējamo bezvadu internetu 144 valstīs visā pasaulē.

6. Yelp (iPhone and Android). Palīdz atrast tuvāk esošās ēdināšanas iestādes un parāda lietotāju atsauksmes par konkrēto restorānu, kafejnīcu vai bāru.

7. XE Currency (iPhone and Android). Palīdz neapjukt valūtas maiņu piedāvātajās likmēs. Aplikācija piedāvā 30.000 valūtas maiņas punktus un atrod izdevīgāko konkrētajai situācijai.

8. Expensify (iPhone and Android). Aplikācija ļauj apkopot informāciju par izdevumiem, ievietot kvītis un pārvaldīt budžetu. Ar Smartscan pārsūtiet kvīts attēlu uz telefonu, aizpildiet rēķina detaļas un izveidojiet jaunu darījumu. īpaši piemērots biznesa ceļotājiem.

9. Skype Mobile (Windows, iPhone and Android). Esot ārzemēs, izmanto skype, lai sazinātos ar ģimeni un draugiem, tā ietaupot naudas līdzekļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Estravel Latvia
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14466381sec.