Holivudas Slavas aleja iegūst interaktīvu mobilo lietotni

Jauna mobilā lietotne tūristiem nu ļauj doties interaktīvā tūrē pa labi pazīstamo Holivudas Slavas aleju – bulvāra ietvi, kas klāta izklaides industrijas slavenībām veltītām marmora zvaigznēm.

Pazīstamās Losandželosas ielas apmeklētāji nu var izmantot bezmaksas lietotni "Walk of Fame", lai uzzinātu ko vairāk par slavenībām, kuru vārdi rotā zvaigznes. Ar tās palīdzību lietotājiem ļauts ērti pārskatīt 2 500 maršrutā atrodamās zvaigznes, izvēloties, kuras no tām viņi vēlas aplūkot, ziņo Mashable.com.

Lietotne, kas patlaban pieejama viedtālruņiem "iPhone", Slavas alejas apmeklētājiem ļauj piekļūt plašam informācijas krājumam, tostarp fotogrāfijām un videomateriāliem no katras zvaigznes atklāšanas ceremonijas, kuru pirmoreiz plašākai publikai pieejamu darījusi Holivudas Tirdzniecības kamera. Tāpat tūristi interaktīvā spēlē var pārbaudīt savas zināšanas par Holivudu.

Pieejama arī lietotnes maksas versija ar plašāku funkcionalitāti, kas, piemēram, ļauj Slavas aleju iepazīt "virtuālās realitātes" režīmā, viedtālruņa kameru pietuvinot katrai zvaigznei. Tāpat tās lietotājiem tiek piedāvāta iespēja izmantot dažādus kuponus, atlaides un speciālos piedāvājumus restorānos un tirdzniecības vietās visa maršruta garumā.

Sagaidāms, ka lietotne drīzumā būs pieejama dažādās valodās, kā arī ierīcēm ar "Android" operētājsistēmu.

"Mēs ticam, ka tieši šāda ir tūrisma nākotne – kādas vietas vēsturisko arhīvu kombinēšana ar modernajām tehnoloģijām, kas ļauj pasīvai ekskursijai pārtapt interaktīvā piedzīvojumā," atzinis kompānijas "MediaMine", kas izstrādājusi lietotni, prezidents Berijs Snaiders.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.78757sec.