Kā pasargāt mobilās ierīces no saaukstēšanās?

Rīga, Latvija – 2014. gada 4. decembris – Iestājoties aukstākajam gadalaikam, ne vien pašiem jārūpējas par savu veselību, bet arī jāatceras par elektroierīču aizsardzību salā. Kā lietot viedtālruņus ziemā un pasargāt tos no krasām temperatūras svārstībām, skaidro Samsung Electronics Baltics.

Nesaldē bateriju

Mobilo telefonu baterijām piemērotākā temperatūra ir 00 - +300C, tāpēc aukstā laikā tās darbojas pastiprinātā režīmā. ''Ziemā ieteicams turēt telefonu sev pēc iespējas tuvāk, piemēram, kabatā un neatstāt uz ilgu laiku automašīnā. Tomēr, ja nevar no tā izvairīties, ieteicams saudzēt ierīci un to izslēgt. Arī ierīču apvalki un aizsargvāciņi palīdz,''skaidro Samsung Electronics Baltics produktu apmācību daļas vadītājs Kaspars Neilands. Ja mobilā ierīce tikusi izslēgta vai izslēgusies aukstuma dēļ, vēlams to paturēt iekštelpās un tikai tad ieslēgt.

Izslēdz lieko

Lai nenoslogotu bateriju un saglabātu telefona darbības ātrumu, ieteicams samazināt ekrāna spilgtumu un ieslēgt enerģijas taupīšanas režīmu. Katrs ieraksts sociālajos medijos un ienākošais e-pasts tērē akumulatoru, tāpēc vēlams aizvērt tobrīd neizmantotās aplikācijas un programmas, tostarp Bluetooth un GPS. Ilgākām telefonsarunām ārā ieteicams izmantot brīvroku sistēmu vai arī piestāt kādā mājīgā kafejnīcā un tur veikt nepieciešamos zvanus.

Kaut ar cimdiem

''Tā kā skārienjūtīgos ekrānus ar nosalušiem pirkstiem var būt grūti lietot, var noderēt īpaši cimdi, kas tirgū parādījušies salīdzinoši nesen, pielāgojoties patērētāju vajadzībām. Tāpat jaunākajiem viedtālruņiem ir īpašs režīms, kas pastiprina skāriena jūtību, tādējādi ļaujot ierīci lietot arī ar parastiem cimdiem. Vēl viens risinājums ir apsvērt modeli ar irbuli, piemēram, S Pen, kas ir pieejams Samsung Galaxy Note 4 viedtālrunim. Tādējādi, nenovelkot cimdus, ir ērti gan nosūtīt ziņas, gan atbildēt uz e-pastiem,''papildina Kaspars Neilands. Kā apliecina testi, aukstumā izturīgāki un spējīgi darboties zemās temperatūrās ir AMOLED ekrāni, kas ir vairumam Samsung Galaxy ierīču.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaules tehnoloģiju līderis. Samsung inovācijas TV produktu, viedtālruņu, planšetdatoru, personālo datu, kameru, mājsaimniecības ierīču, printeru, LTE sistēmu, medicīnas iekārtu, pusvadītāju un LED risinājumu segmentos pilnveido cilvēku dzīves. Uzņēmums nodarbina 286 000 cilvēku 80 pasaules valstīs, un produktu gada pārdošanas apjoms sasniedz 216,7 miljardus ASV dolāru.

Kopš dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Baltijas pārstāvniecībā nodarbināti 144 cilvēki, un 2013. gadā pārdošanas apjoms Baltijas valstīs sasniedzis 386,2 miljonus ASV dolāru (290 miljonus eiro). Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.samsung.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13725591sec.