Laima turpmāk klientu informēšanai izmantos unikālu mobilo aplikāciju - KNOQ

Decembrī, SIA Saldumu Tirdzniecība veikalu tīklā, kas piedāvā SIA NP Foods grupas uzņēmumu  - Laima, Staburadze, Staburadzes konditoreja un Gutta produkciju, sāk izmantot jauno mikrolokācijas sistēmu iBeacon, kas ietilpst globālajā KNOQ tīklā Baltijā. Saldumu tirdzniecības veikalu tīkls ir viens no pirmajiem uzņēmumiem Latvijā, kas saviem klientiem piedāvā maksimālu komfortu – individuālu sortimenta ceļvedi un iespēju saņemt aktuālos produktu piedāvājumus savā viedtālrunī.

Leģendārā saldumu fabrika Laima, kas ir slavena ar savu mākslu apvienot vēsturiskās tradīcijas un inovācijas šokolādes ražošanā, sākusi izmantot mūsdienīgas informācijas tehnoloģijas, lai veicinātu pircēju informētību ar produktu sortimentu un aktuālo piedāvājumu.  Uzņēmuma speciālisti uzskata, ka KNOQ iBeacon tehnoloģijas funkcionālās iespējas, ļaus pircējiem iegūt maksimālu komfortu, izvēloties sev nepieciešamo konditorejas preci, izmantojot mūsdienīgas tendences. Tagad katrs pircējs Laimas saldumuveikalos Rīgā, varēs izvēlēties veidu, kā iegūt informāciju par preču sortimentu, vēršoties pie pārdevējiem vai arī izmantot savu viedtālruni, kurš nu jau ir pārvērties par individuālo sortimenta ceļvedi.  

Balstoties uz statistikas  datiem, jau šodien 65 % viedtālruņu īpašnieku apmeklējot veikalus, dod priekšroku iegūt informāciju par precēm no saviem mobilajiem tālruņiem un tikai 35% pircēju vēršas pie veikala pārdevējiem. Tas pierāda to, ka laika gaitā pircēju un patērētāju uzmanība nākotnē tikai palielināsies fokusējot interesi tieši uz savu viedtālruni. Precīza, pircējam adresēta, individuāls ziņojums par precēm un piedāvājumiem, ko saņem mobilajā tālrunī tajā brīdī, kad nepieciešams, kļūst ārkārtīgi vērtīga.

Papildus tam iBeacon tehnoloģijas KNOQ sistēma sniedz arī papildus priekšrocības komunikācijai ar ārvalstu tūristiem, nodrošinot informācijas tulkošanu un nosūtot to uz viedtālruņiem vienlaicīgi 36 pasaules valodās, kurās sazinās vairāk kā 91% pasaules iedzīvotāju. Piemēram, tūristi no Japānas, apmeklējot Laimas saldumu veikalu, saņems savos viedtālruņos aprakstu par aktuālo piedāvājumu savā dzimtajā valodā. Savukārt uz Rīgu atbraucis Vācijas pilsonis iepazīsies ar to pašu informāciju jau vācu valodā.

Lai saņemtu vērtīgu informāciju par produkciju, sortimentu, īpašiem piedāvājumiem vai atlaidēm Laimas Saldumu tirdzniecības veikalos, ir nepieciešams savā viedtālrunī lejupielādēt bezmaksas lietotni (aplikāciju) KNOQ, kuru var veikt  App Store priekš iPhonevai Google Play priekš Android tālruņiem.Šī lietotne (aplikācija), kura darbojas globālajā KNOQ tīklā visā pasaulē, patērētājiem kļūst par ērtu un saprotamu preču un pakalpojumu navigatoru, ievērojami atvieglojot meklēšanu un izvēli, kā arī aizsargājot tālruni pret „spamu” un citu nevajadzīgu informāciju.     

Par SIA NP Foods:

AS Laima tāpat arī AS Staburadze, AS Gutta, SIA Staburadzes konditoreja, SIA Saldumu tirdzniecība un SIA NP Logistics ir SIA NPFoods grupas uzņēmumi.

Par KNOQ:

KNOQ ir bezmaksas aplikācija, kas piemērota iOS un Android viedtālruņiem. Paziņojumus par interesējošajiem piedāvājumiem var saņemt ik reizi, kad tādi atradīsies tuvumā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16832995sec.