Septiņi pasaulē labākie gaisa balonu lidojumi

Gaisa balonu lidojumiem piemīt neaprakstāms šarms. Lidojums ar gaisa balonu nodrošina iespēju aplūkot skaistus saullēktus, dzīvi virs pilsētām un krāšņus saulrietus, kas apbur katru ceļotāju. Lidojumi ar gaisa balonu sniedz skatījumu pār pasauli, kuru nav iespējams iegūt no citiem lidojumu veidiem.

Bagan, Mjanma

Mjanmā atrodas simtiem vēsturisku tempļu, pagodas un klosteru, kas celti starp 11. un 13.gadsimtu. Tos var aplūkot ar riteņiem, takšiem, zirgu pajūgiem, bet pilnīgai ainavai ieteicams tos aplūkot no gaisa balona. Tempļu drupas izskatās burvīgi apburošas saullēkta gaismā. Gaisa balonu lidojumus piedāvā “Oriental Ballooning” un “Balloons Over Bagan”.

Kapadokija, Turcija

Kapadokijas ainava ir lieliski apskatāma no gaisa balona. Tā ietver alu viesnīcas, dažādu akmeņu veidojumus, ko vietējie dēvē par “feju skursteņiem”. Neskaitāmi daudz kompāniju piedāvā gaisa balonu lidojumus virs “Goreme Open-Air Museum”, kamēr ir agrs un lec saule. Lidojumam var izmantot “Royal Balloon” un “Kapadokya Balloons” pakalpojumus.

Masai Mara, Kenija

No putna lidojuma Kenijā iespējams aplūkot antilopju Gnu skriešanu pāri tuksnesim, ziloņu pulcēšanos pie nelieliem ezeriem vai nīlzirgus, kuri atpūšas Mara upē. Pakalpojumus piedāvā “Governors’ Balloon Safaris” un “Hot Air Safaris”.

Melburna, Austrālija

Melburnā iespējams aplūkot aizņemto lielpilsētu no putna lidojuma. Lidojuma laikā ceļotāji pārlido pāri kriketa stadionam, “Shrine of Remembrance” svētnīcai, “Royal Botanic Gardens” dārziem un “Yarra River” upei. Ieteicams pašam aplūkot tuvumā šīs vietas pirms došanās gaisa balona lidojumā. Ieteicamie operatori ir “Picture This Ballooning” un “Ballon Flights Over Melbourne”.

La Fortuna, Kostarika

Kostarika no gaisa balona skatījuma sniedz lietus mežus, izolētus kalnu ciematus, “Arenal Volcano” vulkānu. Agrajos, klusajos rītos var saklausīt par pērtiķu un putnu klaigas no koku galotnēm. Kostarikā gaisa balonu lidojumi tiek nodrošināti caur operatoru “Serendipity Adventures”.

Luxor, Ēģipte

Ēģiptē gaisa lidojuma laikā virs Luxor pilsētas var mierīgi apskatīt senos tempļus, Nīlas upi un “Valley of the Kings” kapakmeņiem. Pēc nosēšanās ceļotājam iespējams apskatīt visas lidojuma laikā redzētās vietas. Ieteicamie operatori ir “Sindbad Hot Air Balloons” un “Hod Hod Soliman Balloon”.

Toskāna, Itālija

Toskānas vēsturiskās kalnu pilsētiņas ir ceļotāju izpriecas punkts, bet redzēt šīs pilsētas no gaisa balona ir cits prieks. Ieteicams iemūžināt lieliskos vīna laukus, lauku mājas, interesi piesaistošus ciematus un laukus. Operatori, kas piedāvā lidojumus ir “Ballooning in Tuscany” un “Tuscany Ballooning”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Trakai TIC
,


Park Hotel Latgola
,


Kaļķu vārti
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49273705sec.