Ādažu mežos notiks taku skrējiens «xTrail»

Sestdien, 29.oktobrī, Ādažos norisināsies viens no pēdējiem taku skrējieniem skriešanas sezonā – xTrail. Starts sacensībām tiks dots plkst. 12:00 pie Vējupes pludmales, bet distance vīsies gar Gaujas upi, Kadagas ezeru un Dūņezera meža takām. Dalībnieki piedalīsies kādā no četrām distancēm pēc katra spējām – bērniem paredzēts 500 metru skrējiens, 8 kilometru taku skrējiens īsāku distanču piekritējiem, taču 18 kilometru distancē varēs piedalīties ikviens garāku distanču piekritējs.

Īpašs notikums, kas nav pieejams nevienās citās sacensībās Latvijā, ir Skandi Motors Nissan DUO 36 kilometru distance, ko dalībnieki veic komandās pa 2, vienam komandas biedram skrienot, bet otram – braucot ar velosipēdu. Dalībnieki drīkst mainīties pozīcijām pēc pašu ieskatiem – citas komandas mainās ik pēc 1 kilometra vai retāk, savukārt ir izturīgi dalībnieki, kas visu distanci noskrien, otram komandas biedram ļaujot 36 kilometrus garo maršrutu veikt ar velosipēdu.

Skrējējiem, nūjotājiem un velobraucējiem veidotas distances, kas ietvers meža ceļus un takas, kā arī meža smiltis un pilsētas celiņus. Skrējienā aicināti piedalīties gan skrējēji, gan soļotāji, nūjotāji, kā arī velobraucēji. Reģistrēties rudenīgi krāšņajam skrējienam iespējams vēl līdz 27.oktobrim mājas lapā www.xtrail.lv. Sacensībās ikvienam dalībniekam būs iespēja piedalīties izlozē un uz nedēļas nogali iegūt Nissan X-TRAIL no sacensību atbalstītāja Skandi Motors un izmēģināt auto, kas apvieno sevī gan pilsētu, gan apvidu.

Katru dalībnieku finišā sagaidīs Vichy dzēriens un uzkodas. Laika limits 36 kilometru un 18 kilometru distancei ir 5 stundas, bet 8 kilometru distancē – 3 stundas. Sacensību centrā darbosies ģērbtuves un mantu glabātuve. Sacensības piedāvā Ādažu novada dome, atbalsta - Skandi Motors, Nissan, Isostar, Asics, Vitamax, Vichy. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56198478sec.