Rīgā aicina uz bezmaksas tango nodarbībām

9. un 10.oktobrī, abās dienās plkst.19:30, TangoStudio aicina uz atvērtajām bezmaksas Argentīnas tango nodarbībām kultūras telpā "3 MĀSAS", Zirgu ielā 1, Vecrīgā. Aicināti visi, kurus interesē Argentīnas tango, šī skaistā mīlestības deja! Var nākt jebkurā vecumā, arī bez deju pieredzes un partnera.

Abas dienas plkst.18:00 notiks arī nodarbības iesācēju grupai, uz kuru aicināti jauni dalībnieki (maksa par šīm nodarbībām ir 5 eiro). Visās četrās grupās būs tango paraugdemonstrējumi un pamatsoļu apmācība. Nodarbības vadīs Aigars Stirna, tango pedagogs ar 14 gadu pieredzi, dejotājs ar 19 gadu pieredzi, vecākās Latvijā tango skolas TangoStudio vadītājs.

No 16. un 17.oktobra tango nodarbības turpināsies abos laikos pirmdienās un otrdienās plkst.18:00 un plkst.19:30. Uz visām grupām aicināti iesācēji, var nākt bez partnera, jebkurā vecumā, iepriekšēja pieredze nav nepieciešama. Maksa ir kā ziedojums labai enerģiju apmaiņai.

Vēl var pieteikties arī kursam „Dvēseles un ķermeņa terapija. Attiecību skaistums dzīvē un dejā”, kura ietvaros no 18.oktobra līdz 6.decembrim notiks 8 nodarbības trešdienu vakaros Mākslu terapijas centrā MĀ TELPA, Miera ielā 15, Rīgā. Kursu vadīs Aigars Stirna. Kursā tiks izmantoti tango, kontaktimprovizācijas un citu deju elementi, trenēsim dažādas īpašības, kas nepieciešamas attiecībās, mācīsimies labāk pieņemt sevi un citus, pārvarēt bailes attiecībās, uzticēties, labāk sajust sevi un citus, būt iekšēji un ārēji brīvākam, radošākam, mīlošākam, vieglāk izteikt savas emocijas, baudīt mirkli un priecāties, atlaižot visu lieko. Maksa 120 eiro, pārim 220 eiro. Vairāk par kursu www.tangostudio.lv. Pieteikšanās, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tel.26344457.

TangoStudio arī aicina uz milongām – tango deju vakariem katru otrdienu no plkst.21:00 kultūras telpā 3 MĀSAS, Zirgu ielā 1, Vecrīgā.

TangoStudio piedāvā arī tango privātstundas, tango terapiju individuāli, pāriem un grupās, tango kāzām, priekšnesumus un apmācību pasākumos.

Pieteikšanās un tuvāka informācija, rakstot uz aigars(at)tangostudio.lv vai zvanot pa tel.26344457, kā arī www.tangostudio.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72547984sec.