IKEA piedāvā treniņiem mājas apstākļos paredzētu preču kolekciju ierobežotā daudzumā

Daudzi jauno gadu sāk ar apņemšanos uzlabot pašsajūtu. Lai palīdzētu apņemšanos pildīt un celtu godā dažādus fizisku kustību veidus – izturības un ātruma treniņus, rotaļas ar bērniem vai jogas vingrinājumus pēc garas darba dienas –, IKEA laiž klajā treniņiem mājas apstākļos paredzētu preču kolekciju ierobežotā daudzumā. Tā veidota, domājot par cilvēku daudzējādo dzīvesveidu, turklāt kolekcijas preces ikvienā mājoklī iederas arī, kad netiek lietotas.

“Jaunā gada apņemšanos var veiksmīgi īstenot bez milzu tēriņiem – vienkāršas, nelielas pārmaiņas var iedvesmot un būtiski ietekmēt ikdienu. Jaunā DAJLIEN daudzfunkcionālā treniņu aprīkojuma kolekcija radīta tiem, kuri vēlas dzīvē ieviest ko jaunu un uzlabot pašsajūtu, bet kuriem trūkst vietas apjomīgam treniņu inventāram vai kuri nevēlas iegādāties dārgu aprīkojumu treniņiem vai trenažieru zāles abonementu,” norāda IKEA Interjera dizaina nodaļas vadītājs Darjus Rimkus.

Treniņiem mājas apstākļos paredzēto preču kolekcija DAJLIEN radīta, lai piedāvātu pielāgojamas, cenas ziņā pieejamas un daudzpusīgas, mājoklī daudzveidīgi izmantojamas  stilīga un mūsdienīga dizaina preces. Ar šo kolekciju IKEA vēlas ikvienam sniegt iespēju trenēties un kaut nedaudz izkustēties ik dienu. Kolekcija izstrādāta, lai ar gudri veidotām, daudzfunkcionālām, viegli lietojamām, vienkārši uzglabājamām un līdzi ņemamām precēm mainītu priekšstatu par sportu.

Praktiski pat tad, ja netiek izmantots

“Ierobežotā daudzumā pieejamā kolekcija veidota tā, lai nevainojami iederētos mājoklī: ar maigām krāsām un elementiem, kas interjerā iekļaujas arī tad, ja netiek lietoti vingrošanai. Piemēram, pakaramais ir ideāli piemērots apģērbu žāvēšanai starp treniņiem, savukārt ratiņus var viegli novietot zem galda. Iedvesmojoties no klasiskā trenažieru zāles aprīkojuma radītais sols ar mantu glabātavu izmantojams daudzējādi – gan treniņiem, gan mantu uzglabāšanai un pat kā galds, atpūšoties dīvānā,” stāsta Rimkus.

DAJLIEN kolekcijas klāstā ir arī preces spēku atgūšanai un relaksācijai, piemēram, gaisa attīrītājs, kas darbojas kā ventilators, jogas siksna, ceļgalu aizsargi, masāžas bumba un pārnēsājams Bluetooth skaļrunis. Preces ne tikai pilda būtisku funkciju – palīdz atgūt spēkus un mazina stresu – bet maigi zaļo un dzelteno toņu dēļ viegli iekļaujas ikvienā interjerā.

DAJLIEN kolekciju var iegādāties Latvijā no 4.janvāra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62834406sec.