TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» 24. aprīlī uzsāks Vasaras sezonu 2021 ar čarterreisu no Rīgas uz Antalju

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour šī gada 24. aprīlī uzsāks Vasaras sezonu 2021 ar čarterreisu no Rīgas uz Antalju (Turcija), kam sekos čarterreisu atklāšana uz Krētas salu (Grieķija; no 16.maija) un Rodas salu (Grieķija; no 30. maija).

Pateicoties tam, ka atcelta ārkārtējā situācija un ierobežojumi, kas liedza ceļot bez būtiskas nepieciešamības, tūroperators Tez Tour, kurš ārkārtējā situācijā bija apņēmies neatsākt lidojumus uz "trešajām valstīm”, lai neapdraudētu tūristu veselību, tagad ir gatavs atklāt Vasaras sezonu 2021, kura ilgs līdz šī gada oktobra beigām.

“Esam priecīgi, tāpat kā mūsu partneri tūrisma nozarē un ceļotāji, ka valstī ir atcelta ārkārtējā situācija un varam uzsākt vasaras tūrisma sezonu. Tāpat kā iepriekš mūsu galvenās prioritātes ir nemainīgas – gādāt par maksimālu ceļotāju drošību, punktuāli ievērojot visas drošības prasības un noteikumus, kā arī piedāvāt tūristiem visaugstākās kvalitātes ceļojumus,” uzsver Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Viņš piebilst, ka uzņēmums apzinās – situācija Latvijā un pasaulē, palielinoties Covid-19 izplatībai, var mainīties valstu valdību pieņemtu lēmumu iespaidā, tāpēc Tez Tour padziļināti sekos situācijai un nepieciešamības gadījumā ieviesīs attiecīgas izmaiņas programmā, jo tūristu drošība tūrisma operatoram joprojām ir pirmajā vietā.

Tez Tour aplēses liecina, ka Vasaras sezonas 2021 ietvaros uz Turciju un Grieķiju varētu nogādāt aptuveni 60 tūkstošus ceļotgribētāju. Čarterlidojumu nodrošināšanai Tez Tour ir izvēlējies līderus pasaules aviosatiksmes jomā – Eiropas labākās aviokompānijas, globālās Star Alliance dalībniekus – Turcijas nacionālo aviokompāniju Turkish Airlines un Grieķijas lielāko aviokompāniju Aegean Airlines. Ar šiem partneriem, kuri aviācijas pārvadājumu nozarē iemantojuši nevainojamu reputāciju, kopumā plānots veikt 398 avioreisus. Uz Turciju plānotais lidojumu skaits ir 260, savukārt uz Grieķiju – 138.

“Mēs redzam, ka pieprasījums pēc ceļojumiem ir ļoti liels, cilvēki burtiski ir izsalkuši doties atpūtā uz citām valstīm, un to ir viegli saprast, ņemot vērā ilgos ārkārtējās situācijas ierobežojumus,” atzīmē K. Paļgovs, paužot arī cerību, ka šīs vasaras sezona lēnām “ieskriesies” un noritēs ļoti veiksmīgi.

Tez Tour vēlreiz uzsver, ka, mainoties epidemioloģiskajai situācijai Latvijā vai lidojumu programmas galamērķa valstīs, programma var tikt koriģēta atbilstoši Latvijas likumdošanas prasībām un varas iestāžu pieņemtajiem noteikumiem, kā arī atbilstoši noteikumiem un rekomendācijām, kas spēkā valstīs, uz kurām tiek veikti lidojumi. Visos lidojumos tiks stingri ievērots Latvijas valdības pieņemtais drošības pasākumu protokols (2020. gada 9. jūnija Ministru Kabineta noteikumi Nr. 360 -Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai).

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 21.03.2024 Eksotiska atpūta - pēdējās vietas! Estravel Latvia
Ieleciet vasarā jau tyagad! - pēdējie lidojumi uz eksotiskiem galamērķiem Āzijā - Bali, Taizeme, Maldīvu salas... Tagad un tūlīt! | Skatīt vairāk
no 1329 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60151315sec.