TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Radošā apvienība «Skudras metropole» tiek ierindota starp 30 labākajām pasākumu aģentūrām pasaulē

Pasākumu industrijas flagmanis prestižais pasaules konkurss «Bea World Festival» iekļāvis R/A “Skudras metropole” starp 30 labākajām aģentūrām pasaulē, ierindojot 14. vietā. Tas ir milzu pagodinājums un pasākumu nozarē vērtīgs sniegums, jo sevišķi šobrīd, kad pasākumu industrija piedzīvo ne tos vieglākos laikus.

R/A “Skudras metropole” vadītāja Gundega Skudriņa stāsta: “Mūsu komandai tās ir ļoti priecīgas ziņas. “Bea World” pasākumu industrijā ir līdzvērtīgs apbalvojums kino industrijas “Oskara” balvai. Tas ir vadošais nozares profesionāļu konkurss un festivāls, tāpēc jo īpašs pagodinājums, ka augstākās raudzes profesionāļi novērtē mūsu paveiktos darbus.

Atrasties vienā flangā ar nozares izcilniekiem, lielām aģentūrām ar senu vēsturi, kurām ir milzu komandas un apjomīgi budžeti, ir bezgala fascinējoši.

Tas pierāda, lai arī esam no mazas valsts, toties ar inovatīvām idejām un jaudīgu izpildījumu.

Šāda atzinība liecina, ka esam uz pareizā ceļa, strādājam laikmetīgi, pielāgojoties pārmaiņu vējiem.

Jo īpaši uzsveru, ka sasniegumu rezultāts ir komandas darbs. Tāpēc paldies visiem, ar kuriem strādājam plecu pie pleca visdažādākos projektos. Pasaule to novērtē un tas ceļ spārnos.”

“Bea World” kopš 2017. gada slavas zāle apbalvo aģentūras par viņu radošumu, novatorisko pieeju, stratēģisko domāšanu un ietekmi.

Reitings ir balstīts uz punktu summu, kas iegūta par katru iegūto balvu, kopš “Best Event Awards” kļuva globāls, un tajā tiek iekļautas tikai tās aģentūras, kas joprojām darbojas.

«Bea World Festival» ir iniciatīva, kuras mērķis ir veicināt izcilību pasākumos visā pasaulē. Kritēriji ir radošums, inovācijas, efektivitāte, tehnika un stratēģiskā komunikācija - elementi, kas notikumu tā apmeklētājiem padara par aizraujošu dzīvās komunikācijas pieredzi.

Radošā apvienība «Skudras metropole» specializējas dažādu performanču veidošanā un līdz šim ir saņēmusi vērienīgus apbalvojumus un atzinības daudzos starptautiskos konkursos - “Bea World Festival”, “Eventex Award”, Bema Festival”, “Amber Event Awards” u.c.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28083301sec.