TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Aicina piedalīties lielākajā tūrisma izstādē – gadatirgū Īrijā

2022. gada  28. – 30. janvārī Dublinā, Īrijā norisināsies lielākā tūrisma izstāde – gadatirgus “Holiday World Show 2022”.

Īrijas Latvijas Tirdzniecības kamera (ILCC) pārstāv izstādes organizatoru Business Exhibitions/ Holiday World Show un nodrošina Latvijas kopstenda nomas pakalpojuma pieejamību Latvijas tūrisma nozares uzņēmumiem. Latvijas pārstāvju dalību izstādē atbalsta Latvijas vēstniecība Īrijā.

ILCC aicina Latvijas tūrisma uzņēmumus un ar nozari saistītās organizācijas piedalīties izstādē “Holiday World Show 2022” Dublinā, lai veicinātu savu produktu un pakalpojumu eksporta/importa iespējas, reklamējot veselības, zaļo, gastronomijas un ģimenes tūrisms, kāzu svinību un medusmēneša pavadīšanas iespējas, koncerttūrismu un citas tūrisma nozares saistītās aktivitātes.

Tiek nodrošināta Latvijas kopstenda nomas pakalpojuma pieejamība, katram izstādes dalībniekam piedāvājot kopīgu un vienotu, pilnībā izstādes klātienes darbam aprīkotu, stendu.

Stendā tiek plānots izvietot ekspozīcijas “Gastronomiskais tūrisms” un “Ekskursijas pie mājražotājiem un amatniekiem”, aicinot Latvijas ražotājus, amatniekus un citus interesentus piedalīties tikai ar savas produkcijas paraugu prezentāciju.

Uzņēmumi var izskatīt iespēju pieteikties atbalsta saņemšanai Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūrā (LIAA), izmantojot piedāvāto atbalsta programmu “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana“, pamatojoties uz MK 2015.gada 1.decembra noteikumiem Nr.678.

Atbalsta intensitāte: 80% no kopējām attiecināmajām izmaksām (nomas dalība stendā darbam klātienē).

Lai piedalītos vizītē, uzņēmumam ir jānodrošina angļu valodā runājoša dalībnieka pārstāvis.

Delegātam ir jābūt gatavam gan Latvijā, gan Īrijā uzrādīt Eiropas digitālo Covid-19 sertifikātu PDF dokumenta vai QR koda formātā, kas apliecina pabeigtu vakcināciju vai pārslimošanas faktu.

Dalību vizītei pieteikt līdz 2021. gada 21. novembrim (Ilzei Krēsliņai, ILCC izpilddirektorei, pa tālr.+371-29113900 vai rakstot uz [email protected])

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55475688sec.