TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Join UP! Baltic» pirmajos sešos darbības mēnešos apkalpojis 34 tūkstošus klientu

Pirmajā darbības gadā tūroperators “Join Up Baltic” apkalpojis 34000 tūristu Baltijas valstīs. Tūroperators ir pirmais Eiropā, kas uzsāka strādāt ar Join UP!™ zīmolu, un šādi sasniegumi parāda spēju pielāgoties jauniem tirgiem un prast apmierināt tūristu vajadzības.

“Join Up Baltic” Baltijas valstīs reģistrēts pirms gada, 2021. gada 7. oktobrī. Aktīvu darbību tas sāka šā gada 14. aprīlī, un pirmajos sešos mēnešos Baltijas tūristiem tas piedāvāja ceļojumus uz tādiem galamērķiem kā Šarmelšeiha un Hurgada Ēģiptē, Zakintas un Krētas salas Grieķijā, kā arī uz vairākiem galamērķiem Turcijā. Tūroperatora galvenais birojs darbojas Rīgā, un uzņēmumā strādā 30 tūrisma ekspertu komanda.

““Join Up Baltic” dibināšana bija pirmais Join UP!™ zīmola solis Eiropas tirgū. Šis laiks bija izaicinājumiem bagāts: pēcpandēmijas periods, tam sekojošās izmaiņas ceļotāju paradumos, taču, neskatoties uz sarežģītajiem apstākļiem, esam sasnieguši teicamus rezultātus. Ceļotājiem esam iepatikušies ar to, ka piedāvājam plašu viesnīcu izvēli, lielisku servisu, kā arī lidojumus ar mūsu stratēģiskā partnera lidmašīnām,” saka Sabina Saikovskaja, “Join Up Baltic” vadītāja. “Mēs neslēpjam savas ambīcijas kļūt par vienu no tūrisma tirgus līderiem Baltijas valstīs, piedāvājot tirgū mūsdienīgu, augstas kvalitātes produktu un jaunus ceļojumu galamērķus.”

Ziemas sezonā “Join Up Baltic” piedāvā pašus populārākos ziemas galamērķus: Šarmelšeihu un Hurgadu Ēģiptē. Tūroperators arī sācis pavasara un vasaras ceļojumu pārdošanu, piedāvājot plašu ceļojumu klāstu uz Grieķiju, Turciju un Ēģipti. Uzņēmumiem, kuri strādā ar Join UP!™ zīmolu, ir 12 gadu pieredze un plašs sadarbības partneru tīkls vairāk kā 40 galamērķos, līdz ar to “Join Up Baltic” piedāvā plašu jaunu un ekskluzīvu viesnīcu izvēli ceļotājiem Latvijā, Igaunijā un Lietuvā.

 “Join Up Baltic” stratēģiskais sadarbības partneris ir “SkyUp Airlines”. Šobrīd tūroperators ir vienīgais Baltijas valstīs, kurš piedāvā lidojumus ar savu aviokompāniju. Aviokompānijas flotē ir 12 “Boeing 737” lidmašīnas, un divas no tām ir bāzētas Tallinas un Viļņas lidostās.

Pirms kara sākuma Ukrainā Join UP!™ un SkyUp bija starp tirgus līderiem - tūroperators sasniedza vismaz 30% organizētā tūrisma tirgus daļu Ukrainā, un gaisa pārvadātājs bija otrajā vietā pēc lidojumu daudzuma Ukrainas gaisa telpā. Šobrīd “Join UP! Ukraine” ir 40% tirgus daļa. Papildus Baltijas valstīm uzņēmumi, kuriem ir kopīgs Join UP!™ zīmols, strādā Ukrainā, Moldovā, Kazahstānā un Rumānijā. Tūroperatori Polijā, Čehijā, Slovākijā un Ungārijā savu darbību plāno sākt nākamgad.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12618208sec.