TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Teju katrs trešais Latvijas iedzīvotājs šogad plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šovasar Latvijā notiek dažādi mūzikas festivāli. Teju katrs trešais (29%) Latvijas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 60 gadiem šogad ir apmeklējis vai plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu. No tiem (8%) iedzīvotāju šogad jau ir apmeklējuši un plāno apmeklēt vēl kādu mūzikas festivālu, 6% iedzīvotāju šogad ir apmeklējuši, bet vairs neplāno un 15% iedzīvotāju šogad vēl nav, bet plāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu.


Lielākā daļa (68%) Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem šogad nav apmeklējuši un neplāno apmeklēt kādu mūzikas festivālu. 3% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu. Vidzemes iedzīvotāji salīdzinoši biežāk ir norādījuši, ka šogad jau ir apmeklējuši un kādu mūzikas festivālu, bet vairāk neplāno to darīt.


Par aptauju


Aptauju veica pētījumu kompānija Kantar laikā no 2019. gada 23. līdz 25. jūlijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 800 Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 60 gadiem.


Kantar pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam vecumā no 18 līdz 60 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, un tās organizēšanā Kantar strikti ievēro ESOMAR rekomendācijas aptauju internetā izlašu veidošanā un veikšanā.


Par Kantar


Kantar ir vadošā pētījumu un konsultāciju kompānija Latvijā. Kantar ir viena no pasaules lielākajām pētījumu kompānijām ar ekspertiem vairāk nekā 90 pasaules valstīs. Kantar grupa ir viena no pasaules vadošajām datu, atziņu un konsultāciju kompānijām.

Kantar Latvijā ir pētījumu kompānija ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi, kas veic tirgus, sabiedriskās domas un mediju izpēti un sniedz ieteikumus mūsu klientu biznesa izaugsmei. Mēs uzņēmumiem nodrošinām vērtīgas atziņas nozīmīgu lēmumu pieņemšanai un izaugsmes veicināšanai. Ar zināšanām par inovācijām, zīmolu un komunikāciju, pircēju aktivizēšanu un patērētāju attiecībām mēs palīdzam mūsu klientiem identificēt, optimizēt un aktivizēt vērtīgos mirkļus ar patiesu ietekmi uz viņu biznesa attīstību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95885921sec.