Jaunais Renault Kangoo Euro NCAP testā saņem 4 zvaigznes

Kangoo veiksmīgi nokārto Euro NCAP 2021 testu

Jaunais Kangoo, kas pārdošanā pieejams no 2021. gada jūnija, pateicoties savai ietilpībai, izmēriem un modularitātei, nodrošina ģimenēm un dinamiskiem braucējiem visu nepieciešamo. Kangoo ir pastiprināta virsbūves konstrukcija, ieviesti jauni braukšanas palīglīdzekļi un drošības spilveni katram braucējam. Turklāt jaunais Kangoo saņēmis 4 zvaigznes Euro NCAP testos. Šis rādītājs ierindo Renault jaunāko combispace automobili segmenta augšgalā.

Pastiprināta pasažieru aizsardzība

Jaunais Kangoo aprīkots ar sešiem drošības spilveniem, drošības jostu spriegotāju un spēka ierobežošanas sistēmu, kā arī trim Isofix stiprinājuma punktiem uz pasažiera priekšējā sēdekļa un aizmugurējiem sānu sēdekļiem. Euro NCAP testā novērtēta salona struktūras stabilitāte un pasažieru aizsardzība sadursmes testu laikā. Turklāt sešus un 10 gadus vecu bērnu manekeniem aizsardzība ir bijusi optimāla. Apkopojot rezultātus, jaunais Kangoo sasniedzis augstāko punktu skaitu savā tirgus segmentā.

Visu satiksmes dalībnieku drošības paaugstināšana

Attiecībā uz aktīvo drošības aprīkojumu, Euro NCAP testā augsti novērtēta aktīvās ārkārtas bremzēšanas (Active Emergency Braking) sistēma ar sadursmes izvairīšanās funkciju no velosipēdistiem, gājējiem un citiem transportlīdzekļiem. Euro NCAP vērsis uzmanību arī uz tāda jauna aprīkojuma lietderību, kā piemēram, joslas turēšanas palīgs (Lane Keeping Assist) un brīdinājums par ātruma pārsniegšanu ar ceļa zīmju atpazīšanu (Speed Warning with Traffic Sign Recognition), kas tiek piedāvāts papildus kruīza kontrolei (Cruise Control) un ātruma ierobežotājam (Speed Limiter), kā arī no kalna nobraukšanas kontrolei (Hill-Descent Control).

Renault ar jauno Kangoo nodrošina jaunāko standarta aprīkojumu uzlabotai pasažieru un citu satiksmes dalībnieku drošībai.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25748992sec.