«Land Rover» 75 gadu jubileja: «Lego» laiž klajā klasiskā «Defender 90» komplektu

Lego Group un Defender svin Land Rover 75 gadu jubileju, piedāvājot uzbūvēt piedzīvojumu ar Lego Icons Classic Land Rover Defender 90. Komplektā, kas sastāv no 2336 klucīšiem, ir viss, kas nepieciešams bezceļu ekspedīcijai. Komplektam ir “divi vienā” formāts, kas ļauj konstruktoriem gan izveidot ikdienas modeli, gan pielāgot to piedzīvojumiem.

Defender savas apvidus ekspedīcijas ir krājis 75 gadus. Tas ir pazīstams visā pasaulē, un tā mūžs ir unikāls stāsts, pilns piedzīvojumu, humānās palīdzības un smaga darba. Tagad to visu atspoguļo 32 cm garais Lego modelis ar visdažādākajiem aksesuāriem, tostarp jumta bagāžnieku, paaugstinātu gaisa ņemšanas atveri, priekšējo buferi ar darbojošos vinču, sānu sliedēm un instrumentu kasti, kā arī saķeres plāksnēm dubļu un smilšu šķērsošanai. Tam ir arī funkcionējoša stūre un balstiekārta, atveramas durvis un motora pārsegs, kā arī interjers ar detaļām, kas veidotas pēc reālā klasiskā Defender parauga.

Land Rover Classic direktors Pols Barits: “Defender ir sinonīms vārdam “piedzīvojumi”, un šajā Lego komplektā ir iemūžināts unikālais un neapturamais auto ikonas gars, vienlaikus parādot arī tā rotaļīgo pusi.”

Kurts Kristiansens, Lego dizainers: “Iedzīvināt Classic Defender klucīšos nebija viegli. Tā kā Defender var aizvest jūs visur, jau projektēšanas procesā kļuva skaidrs, ka šo komplektu jācaurstrāvo piedzīvojumu sajūtai. Toties tagad mēs nevaram vien sagaidīt fanu reakciju.”

Jaunā komplekta prezentācija notika Defender cienīgā garā – Lego Group Skotijas augstienē nogādāja īstu Classic Defender, padarot to par visgrūtāk pieejamo Lego veikalu pasaulē. Tā bija izaicinājumu arēna, kurā piedzīvojumu meklētāji Raha Moharaka un Aldo Keins sacentās, kurš pirmais atradīs un uzbūvēs miniatūro Defender.

Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 komplekts pieejams no 1. aprīļa Lego veikalos un tiešsaistē www.lego.com/Defender.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57339692sec.